Dragan Ilić o smrti koleginice: Sutra u jutarnjem programu puštamo omiljene pesme Gorice Nešović 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Novinar i kolega sa kojim je Gorica Nešović dugo godina vodila radijski jutarnji program Dragan Ilić izjavio je povodom njene smrti da će sutrašnji program posvetiti njoj.

„Sutra ujutro ćemo puštati njene omiljene pesme“, rekao je Dragan, deo popularnog dvojca iz emisije „Buđenje sa Goricom i Draganom“ na Radiju S2, prenosi Nova.rs.

Nešović je u poslednjem intervjuu za Danas u maju ove godine pričala upravo o muzici koju sluša.

„Ovo mi je plej-lista od juče: Keith Richards – Eileen; Kula Shaker – Hush; Rolling Stones – Simpathy for the devil; Bob Dylan – Lily of the west; Iggy Poo – Pasanger; Lightning seeds – Change; Blondie – Hart of glass; Edie Brickel and New Bohemians – What I am; Sheryl Crow – Dyer maker i Vlada Divljan i LJetno Kino – Samo jednu ljubav imam“, rekla je tada za Danas.

Poslednjih nekoliko godina, od 2014. godine, Gorica je vodila emisiju „Buđenje sa Goricom i Draganom“, koja se emituje na Radiju S2 (bivši Indeks). Poslednje dve godine nije redovna bila u programu sa dugogodišnjim kolegom Draganom Ilićem već se često uključivala telefonski putem.

Gorica je najpre sedam godina na Radiju B92 sa Draganom vodila jutarnji program „Dizanje“. Potom su sa istim formatom prešli na Radio Beograd, pa na Indeks koji je potom promenio naziv u Radio S2.

– Dobra uigranost je presudna. Nekad se i ne pogledamo a znamo šta ćemo. Pripremu nam odredi svakodnevica. Oboje smo po istom kalupu odrastali, naučili da obraćamo pažnju na male stvari, da hvatamo lepe momente, da se šalimo na sopstveni, a onda i na tuđi račun, ispričala je pre dve godine Gorica o svom dugogodišnjem radu sa Ilićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari