policijaFoto: FoNet/ Marko Dragoslavić

Policija u Zemunu uhapsila je muškarca N. O. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je apelovalo na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni.

Kako javljaju mediji, reč je o estetskom hirurgu koji je zaposlen na Vojno medicinskoj akademiji i još jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, brutalnom prebijanju u stanu u Zemunu su prisustvovala i njihova deca, a policija mu je oduzela dva pištolja.

Stravično prebijanje, kako navode, dogodilo se u stanu u Zemunu, a policija je po dolasku na lice mesta ispred zatekla osumnjičenog N. O, dok je u stanu zatečena i supruga I. O. sa vidnim povredama, kao što su podlivi ispod oka.

Žena je, prema nezvaničnim informacijama medija, prvo izjavila da su se ona i suprug verbalno posvađali, što je i on potvrdio.

Međutim, pregledom u bolnici u Zemunu utvrđeno je da žena ima višestruke teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom, prenosi Nova.

Policija je takođe od osumnjičenog nasilnika oduzela pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari