Koliko košta lamborgini koji je policija oduzela od Uroša Panića zbog bahate vožnje? 1Foto: Shutterstock/Car_Photographer

Najjeftini model lamborginija koji je juče oduzet Urošu Paniću, sinu Petra Panića, je preko 200.000 dolara, pokazuju podaci sa sajtova specijalizovanih za prodaju luksuznijih automobila.

Istovremeno, nije moguće kupiti ga na tržištu Srbije, a cene lamborginija, na primer, „Huracan“ variraju u zavisnosti od tačnog modela i godišta proizvodnje. Cene modela ovog automobila kreću se pretežno u rasponu od 205.000 pa sve do 340.000 dolara, ali mogu se naći i jeftinije, ali i znatno skuplje.

Podsetimo, automobil marke lamborgini došao je u žižu javnosti zbog bahate vožnje njegovog vlasnika ulicama Beograda. Pipadnici MUP-a zaplenili su taj auto zbog snimka na kojem je Uroš Panić, sin Petra Panića, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nasilnički vozio i prozivao pripadnike saobraćajne policije.

„Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana“, objavio je MUP Srbije na svom Instagram nalogu.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari