Ministar Stefanović zahvalio vojsci koja sanira puteve kod Vranja 1Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio je pripadnicima Četvrte brigade Kopnene vojske iz inžinjerijskog sastava koji izvode radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih puteva u okolini Vranja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

On je istakao da je ponosan na naše vojnike, jer su „uvek spremni da pomognu narodu“ i „uvek su neumorni u borbi za Srbiju“

„Oni od kraja prošlog meseca rade na proširenju lokalnih puteva, saniranju oštećenja i uklanjaju stabla i rastinja na kritičnim deonicama, kako bi meštani mogli nesmetano da koriste ove puteve i prilaz srednjovekovnim crkvama koje se nalaze u ovom kraju“, rekao je ministar Stefanović.

Istakao je i da su tokom prethodnog meseca naši vojnici izvodili različite radove i pružali pomoć lokalnim samoupravama i meštanima Blaca, Ljubovije, Prokuplja, Prijepolja, Sjenice i Kuršumlije.

„I ne samo da na ovaj način pomažemo našem narodu, već su ovo ujedno i obuke za naše inžinjerijske jedinice u realnim uslovima, kojima se dodatno unapređuje njihova osposobljenost za angažovanje u operacijama i realizaciju namenskih zadataka“, rekao je ministar.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari