MUP produžio radno vreme 1Foto: B. Blagojević

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, zbog početka letnjih godišnjih odmora i povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih i putnih dokumenata, produžilo radno vreme na upravnim poslovima u Policijskoj upravi za grad Beograd, u Ljermontovoj 12a subotom od 7.30 do 20 časova, a nedeljom od 7.30 do 15.30 časova, saopštio je danas MUP.

U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije, od nedelje, 9. maja, građani koji budu elektronski zakazali termin, moći će da podnose zahteve za izdavanje pasoša i ličnih karata  nedeljom od 8 do 15 časova u zgradi SIV 3, Omladinskih brigada 1, u Novom Beogradu.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu, u Bulevaru kralja Petra I 11, od petka, 7. maja, građani će moći da podnose zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša svakog radnog dana od 7 do 21 čas, a u toj PU će moći i elektronski da zakažu termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta. U saopštenju se navodi da će MUP radno vreme prilagođavati potrebama građana i u zavisnosti od interesovanja dodatno otvarati šalterska mesta za prijem zahteva za izdavanje ličnih dokumenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.