Novi skup podrške Đokoviću u Beogradu, na platou ispred Skupštine igrao se tenis

Ostavite komentar


  1. Ovaj narod kao da nije u stanju da shvati da se zakoni moraju poštovati! Djoković svojim ponašanjem podržava antivaksere, što mu nije mudro, a nije mudro ni reagovanje srpskog rukovodstva.

  2. Nenade, ti izleda znas da pises ali u najmanju ruku ne znas da citas ili ne razumes sta je napisano. Da si citao razumeo bi i znao da Novak ne podrzava antivaksere, da je ispunio sve zateve iz Australije a srpsko rukovodsvo treba da reaguje kao i za svakog druog gradjanina. Kako covek misli a da u nista nije upucen?

  3. *Nole nas voljeni!Idemoooo! Zar ne vidis kakostrasan moze biti um ako ne sluzi coveku.

  4. Nole nije cvećka gradi preko svoje drage tašte mini hidrocentrale po mučenoj Srbijici i to zna i vlast i opozicija. A reke nestaju jedna za drugom. Kad Sava i Dunav postanu ponornice, možda i ovima sa Beograda na vodi sine koliko je sati! Koliko se vladajuća kasta utalila, koliko lokalni moćnici, a koliko Đokovići đuture totalno imaju kajmaka od svega toga, ne znam, ali verovatno ekolozi imaju načina da saznaju, ako se i oni nisu utalili pa zato Ćufta i kompanija mudro ćute i ne daju ni abera o tome! A ovi što igraju tenis i razvlače čapraz divan neka ih, lep dan, sutra najavili sneg, pa će i to prestati… Svakog čuda tri dana dosta. A Nole će verovatno kući privatnim avionom… Srećan mu put i ugodno sletanje.

  5. Stigla najnovija vest!!!!
    Novak dobija vizu! Potrebno je samo da odgovori na jedno pitanje: da li je zemlja okrugla?
    E jbg…

  6. još jedna od žvake za ludake!
    dok se narod zabavlja đokom
    država usisava ili ukida sve postojeće
    što postoji! Npr. zdravstveni sistem itd.

  7. Podrška za Noletaod srca.
    A predlažem radnu obavezu za sve SNS-ovce, na proteste na čelu sa Vulinom i Vesićem

  8. Ma samo polako, protestovaće se i protiv vas! Pod okriljem sporta tajite porez i nameštate tendere, spremate još jedno skrnavljenje Kalemegdana u saradnji sa ovim banditima na vlasti! Gadite mi se! Čitajte ljudi BIRN-ova istraživanja od ove godine…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.