Portal Danasa osvojio sedmo mesto u izboru za najbolji sajt u regionu 1Foto: Danas

Portal lista Danas osvojio je sedmo mesto u ovogodišnjem izboru za najbolji infromativni portal u regionu, u okviru kojeg je bilo 30 nominovanih sajtova iz šest država.

Na osnovu glasova publike portal Danas našao se na četvrtom mestu. Glasovi žirija rangirali su naš sajt na 13. poziciju, što je dovelo do sedmog mesta na konačnoj rang listi.

Pobednik je ponovo, treću godinu zaredom, slovenački portal 24ur.com. Na drugoj poziciji je siol.net, trećoj www.rtvslo.si, četvrti je portal Nova.rs, a peti N1.

Kako su ostali portali iz regiona rangirani možete pogledati na ovom linku.

Portal Danasa osvojio sedmo mesto u izboru za najbolji sajt u regionu 2

Izbor najboljeg informativnog portala u regionu po treći put je organizovao Media daily, jedini specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju.

Glasanje publike iz celog regiona trajalo je u periodu od 1. do 30 novembra, a pobednika su odlučili glasovi čitalaca i žirija.

Portali za ovogodišnji TOP 30 birani su prema tri kategorije. Prva je bila rejting po Gemiusu i Alexi, zatim mesto koje su portali osvojili prošle godine na listi i treći je bio fokus na portale koji su bili bolje ocenejeni od žirija.

U ovogodišnjem sastavu žirija su dva nova člana, Olivera Sašek Radulović iz Niša i Saša Paparella iz Zagreba. Preostali članovi su Marijan Jurenec iz Ljubljane, Damir Miljević iz Banja Luke, Orce Kostov iz Velesa, Milica Slijepčević iz Beograda i glavni urednik Media daily Neven Šantić iz Rijeke, koji je i predsednik žirija.

Prethodne dve godine dobitinik ovog priznanja bio je portal iz Slovenije 24ur.com.

Hvala svim čitaocima koji su učestvovali u glasanju i svoji glasom podržali Danas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari