Premijerka potvrdila da namerava da se učlani u Srpsku naprednu stranku 1Foto: Beta (Arhiva)

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku.

„To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz mnogih razloga. Objasniću ih u tom trenutku“, rekla je Brnabić nakon skupa posvećenog javnoj upravi.

Pojedini mediji su proteklih dana pisali da će premijerka postati član SNS u vreme kada ta stranka bude slavila godišnjicu osnivanja u drugoj polovini oktobra.

Na pitanje o rekonstrukciji Vlade i tvrdnjama da će nekoliko ministara biti promenjeno pre izbora, Brnabić je rekla da nikada nije bežala od teme rekonstrukcije.

Navela je da tu temu „zamrzla“ u trenutku kada se naročito pogoršao život Srba na Kosovu, kako se eventualno ne bi pojavila nestabilnost u Vladi.

„Otvoriću četvoro oči da pratim rad ministara u ovih šest meseci pred izbore, da li daju sto odsto i da li se zalažu. Nema opuštanja ni ovih šest meseci, želim još brže da rade“, rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari