Prijatelji Ane Volš: Žurila da se reši imovine, obećala „veliko iznenađenje“ u Novoj godini 1Izvor: Instagram/anawalshe

Prijatelji nestale devojke Ane Volš rekli su da je ona stalno obećavala da će biti „veliko iznenađenje“ u Novoj godini, ali sada nemaju pojma da li će ikada saznati šta je imala na umu. Umesto toga, ostali su uznemireni zbog njenog nestanka, piše NBC Vašington.

Majk i Mendi Silva iznajmljivali su stan od Ane i Brajana Volša poslednje četiri godine, a bili su i prijatelji sa parom.

U poslednjih šest meseci, rekli su, nešto nije bilo u redu.

Ana Volš je žurila da se reši imovine, uključujući automobil i stan u kome žive. Prodat je za gotovinu, rekao je Majk Silva, 28. ili 29. decembra.

„Ništa se ne uklapa“, ukazala je Mendi Silva.

U poslednjoj poruci koju je Silva primio od Brajana Volša 2. januara, pisalo je: „Srećna nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Zaboravio sam gde sam ostavio telefon, moj sin ga je upravo pronašao.“

Nije bilo reči o Ani Volš, iako je njen muž rekao policiji da je tada već nestala.

Izvori su potvrdili za NBC Njuz da su predmeti, pronađeni tokom pretresa kante za smeće oko 80 kilometara od kuće Volšovih, testera za metal, krvavi materijali uključujući peškire i materijali koji se poklapaju sa stvarima koje je Brajan Volš navodno kupio dan nakon što je Ana nestala.

Brajan Volš je optužen za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene. Troje male dece ovog para nalazi se pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari