Selektor objavio spisak rukometašica za pripreme za SP u Španiji 1Foto: Rukometni savez Srbije

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar saopštio je danas spisak igračica za završne pripreme pred Svetsko prvenstvo u Španiji.

Kako je saopštio Rukometni savez, na spisku su golmani: Jovana Risović (Krim Merkator), Kristina Graovac (Bajer Leverkuzen) i Jelena Đurašinović (Jaroslav).

Leva krila: Tamara Kocić (Bekament BB) i Aleksandra Stamenić (Kišvarda).

Pivoti: Katarina Bojčić (Jagodina), Marija Jovanović (IBV), Marija Petrović (Buzau) i Jelena Agbaba (Budaorš).

Desna krila: Nataša Lovrić (Jagodina) i Ana Kojić (Mošonmadjarovar).

Bekovi: Jovana Stoiljković (Šamberi), Marija Obradović (Elite Horsens), Ivana Mitrović (Budućnost), Aleksandra Vukajlović (Erd), Jovana Jovović (Budaorš), Emilija Lazić (Zalau), Jovana Kovačević (Glorija Bistrita), Tamara Radojević (Kišvarda), Kristina Liščević (Vlčea), Marija Agbaba (Vašaš), Andjela Janjušević (Šiofok) i Sara Garović (Bekament BB).

Okupljanje rukometašica je zakazano za ponedeljak, 22. novembar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Ekipa će tamo trenirati do 1. decembra, kada je predvidjen put za Španiju na Svetsko prvenstvo.

U sklopu završnih priprema Srbija će u Staroj Pazovi odigrati i dve kontrolne utakmice protiv Severne Makedonije, 27. i 29. novembra.

Svetsko prvenstvo na programu je od 1. do 19. decembra, a Srbija će igrati u Grupi B u Liriji sa reprezentacijama Rusije, Kameruna i Poljske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari