SSP: Osuđujemo kampanju linča protiv Dragana Bjelogrlića 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) danas je najoštrije osudila kampanju linča koju protiv Dragana Bjelogrlića sprovode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i „njegovi plaćenici, koristeći dobro uhodanu propagandnu mašineriju zla“, dodavši da Bjelogrlić nije smeo fizički napadne Antonijevića.

U saopštenju SSP je naveo da je Bjelogrlić uradio nešto što apsolutno nije smeo i da, bez obzira na provokacije i kampanju kojoj su godinama izloženi i on i članovi njegove porodice, nije smeo fizički da napadne Antonijevića.

Napomenuvši da će Bjelogrlić za to što je uradio odgovarati u skladu sa zakonom, SSP je istakao da je tvrditi da je udario Antonijevića jer je bio protiv snimanja filma o Jasenovcu i tu laž besomučno ponavljati na svim medijima „ravno fašizmu“.

Prema SSP, izjava Vučića da je napad Bjelogrlića na Antonijevića po intenzitetu jači od napada na Borka Stefanovića predstavlja monstruoznu laž.

Stefanović je u klasičnoj sačekuši udaren metalnim predmetom u potiljak, da bi ga onesvešćenog napadač šutnuo u glavu i da nije bilo reakcije policajca u civilu verovatno bi taj napad doveo do fatalnih posledica, ukazao je SSP.

Stranka je navela da će Bjelogrlić odgovarati za svoj postupak, ali i svi oni koji su uključeni u „ovu fašističku kampanju“, takođe u skladu sa zakonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari