Troje ljudi nestalo u Dunavu kod Ade Huje, potraga u toku 1Foto: Danas/arhiva

Tri osobe vode se kao nestale, kada se prevrnuo čamac na Adi hujia jedan muškarac uspeo je da se spase, rečeno je u Hitnoj pomoći za RTS.
U odvojenom slučaju ženska osoba skočila  je sa Brankovog mosta. Spasioci tragaju za te tri netle osobe, javlja RTS.

Doktor Aleksandar Čukanović rekao je za RTS da su oko 23 časa dobili informaciju da se prevrnuo čamac na relaciji od Ade huje ka Zemunu.

„Na licu mesta zatekli smo jednu mušku osobu, koja je bila u stanju iscrpljenosti. Ta osoba je uspela da ispliva iz Dunava. Ukazana joj je pomoć i prevezena je u dežurnu ustanovu“, rekao je Čukanović.

Prema njegovim rečima, još tri osobe se vode kao nestale.

Ilija Škorić, načelnik policijske stanice za bezbednost na rekama, rekao je da policija vrši pretragu na Dunavu i Savi.

„Sinoć smo dobili oko 22.30 prijavu da se prevrnuo čamac u kome su se nalazila četiri lica. Jedno od četiri lica uspelo je da ispliva na levu obalu reke Dunav. Tri osobe se vode kao nestale“, rekao je Škorić

Dodao je da je oko 22.50 prijavljeno da je ženska osoba skočila sa Brankovog mosta. Iako su, kako kaže, pripadnici MUP brzo došli na lice mesta, ta osoba nije pronađena.

„Od sinoć se traže nestale osobe iz oba događaja, kako ova osoba što je skočila sa Brankovog mosta, tako i tri muškarca koji su nestali kad se prevrnuo čamac“, rekao je Škorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari