U centru Kragujevca juče pre podne, oko 10.45 ubijen je vlasnik menjačnice „Sat“ Dragan Mišić (49). Sumnja se da je Mišića, prilikom razbojništva, hicima iz revolvera usmrtio Radiša J.(47), iz Donje Sabante kod Kragujevca. Kragujevačka policija saopštava da je prilikom pljačke mejačnice „Sat“ naišao njen vlasnik Dragan Mišić, te da je videvši šta se događa pokušao da razbojnika spreči da oduzme novac.

U centru Kragujevca juče pre podne, oko 10.45 ubijen je vlasnik menjačnice „Sat“ Dragan Mišić (49). Sumnja se da je Mišića, prilikom razbojništva, hicima iz revolvera usmrtio Radiša J.(47), iz Donje Sabante kod Kragujevca. Kragujevačka policija saopštava da je prilikom pljačke mejačnice „Sat“ naišao njen vlasnik Dragan Mišić, te da je videvši šta se događa pokušao da razbojnika spreči da oduzme novac. Pljačkaš je, međutim, tom prilikom u njega ispalio tri hica i usmrtio ga na licu mesta, nakon čega je, sa oduzetih 460.000 dinara, pobegao.
Policija je nakon toga blokirala sve izlaze, kao i širi deo grada. Opkoljen sa svih strana, Radiša J. se, pošto je ustanovio da ne može da pobegne, prijavio dežurnim policajcima u Policijskoj ispostavi u ulici Svetozara Markovića, navodi se u saopštenju. Dodaje se da se sumnja da je Radiša J. 10. januara ove godine opljačkao poštansku ispostavu u ulici Vojvode Putnika u Kragujevcu, iz koje je odneo 23.000 dinara, kao i da je širom Srbije počinio više teških krivičnih dela. Radiša J. je u Švajcarskoj izdržao šesnaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubistva, više počinjenih razbojništava i posedovanja kilograma heroina. U Srbiju je deportovan 7. avgusta prošle godine, saopštila je kragujevačka policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari