Dani najbolje letnje kupovine počinju sad: Samo za SBB korisnike na shoppster.com 1Foto: Promo/SBB

SBB kompanija saopštila je danas da svi SBB korisnici do petka 12. avgusta mogu da kupuju uz posebne pogodnosti i besplatnu isporuku na shoppster.com u okviru tradicionalnog programa lojalnosti – Connect Shopping Days.

Kako bi ostvarili specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.com i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U okviru programa lojalnosti su im dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

“Ukoliko volite dobru muziku na shoppster.com se možete ponoviti novim slušalicama i zvučnicima, budite u pokretu ovog leta uz električni trotinet koji je na popustu 30%. Ukoliko još niste iskoristili godišnji odmor spakujte se u Enova kofere i uživajte, a ukoliko vam je potreban piknik frižider i on je na popustu. Connect Shopping Days ovog meseca donose i popuste na usisivače, Bosch mašine za pranje i sušenje, igračke za bebe i još mnoge druge artikle“, rekla je Jelena Roljić, rukovodilac sektora za korisničku podršku.

Connect shopping dani kupovine su tokom dve godine postali tradicija i svakog meseca za sve SBB korisnike, na EON i Total TV platformi, donose specijalne akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari