Rasprava Brnabić i Tepić: Brnabić poslednja koja bi trebalo da govori o strankama, Tepić je šampion u preletanju 1Ana Brnabić Foto: FoNet/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Popodnevni deo rasprave o izboru predsednika parlamenta obeležila je rasprava poslanice i premijerke Srbije Ane Brnabić i šefice poslaničke grupe Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinike Tepić o tome ko je promenio koliko stranaka.

Tepić je, u svom izlaganju zašto Ujedinjeni neće podržati Vladimira Orlića za predsednika paramenta, pomenula da je predlog poslanika te grupe usvajanje zakona o tužiocu koji bi ispitao slučajeve visoke korupcije javnih službenika, pominjući kao primer Brnabić i njenog brata Igora Brnabića, za kojeg tvrdi da se u firmi Asseco okoristio poslovima sa državom dok je njegova sestra premijerka.

Brnabić je naglasila da je najmanji problem Srbije ono što Tepić priča o njoj, njenom bratu i porodici.

„Tepić je šampion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja i šampion u govorenju neistina“, rekla je Brnabić.

Tepić je uzvratila ocenom da je Ana Brnabić poslednja koja bi trebalo da govori o strankama, jer je ovo prvi put da je izašla na neke izbore, a da je i sada bila „sakrivena iza imena predsednika stranke“.

Ako se okrene i pogleda bolje oko sebe, videće nekoliko ljudi koji su promenili nekoliko stranaka, a menjali su stranke da bi se okoristili, iz opozicije prešli u vlast, predočila je Tepić. Ja sam promenila samo jednu stranku više od Aleksandra Vučića i uvek sam bila dosledna opzicionom radu, zaključila je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari