Dejan Milošević iz Gvozdenog puka najavio štrajk glađu 13. aprila ispred Skupštine 1Večerašnji protest u Kuršumliji

U Kuršumliji je večeras održan poslednji, 16. protest građana #1 od 5 miliona# pred odlazak za Beograd.

Umesto do nevidljive fabrike bivše zgrade Konfekcije „7.juli“, protestna šetnja je išla do Spomenika žrtvama rata od 1990. do 2000. u Gradskom parku. Poručeno je da su građani Srbije spremni za dan „D“, i 13 . aprila dolaze u Beograd, a Dejan Milošević Kuna, iz Gvozdenog puka, najavio je štrajk glađu ispred Skupštine.

On je istakao, da će cela Srbija biti 13. aprila na Velikom protestu u Beogradu, i da je za protest spremna i Kuršumlija. Milošević je rekao da se na protest ide zbog dece i budućnosti  Srbije i zbog opstanka Kuršumlije.

Rečeno je da su se zainteresovani već prijavili, kao i da za Beograd iz Kuršumlije ide sto ljudi, organizovano automobilima.

Dejan Milošević iz Gvozdenog puka najavio štrajk glađu 13. aprila ispred Skupštine 2
Dejan Milošević najavio štrajk glađu

„Spremni za polazak za Beograd, i za Veliki protest. Ono što bi najbolje  bilo da Aleksandar  Vučić podnese ostavku, a zatim da se raspišu  fer i pošteni  izbori i ako i tada neko želi da glasa za njega neka glasa, ali samo pod fer uslovima.  Ovo je spomenik u parku mojih saboraca i poginulih drugova  koji su izginuli ’99 i živote dali za ovu zemlju, a krivci za sva dešavanja su ljudi i koji su danas infiltrini u vlasti. Danas je ministar vojni,  Vulin, najavio štrajk glađu, i ja najavljjujem da ću 13. aprila postaviti šator ispred Skupštine i započeću štrajk glađu, zbog ovih žrtava ovde čija su imena uklesan u spomeniku u parku, a on štrajkuje zbog položaja“, kazao je Milošević i pozvao građane Srbije da mi se pridruže i da oslobode Srbiju.

Kako navode organizatori, protest je protekoa mirno i bez ikakvih incidenata, sa porukom da je Kuršumlija spremna za odlazak u Beograd, 13. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari