Odustanite od dijaloga

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. gospodine vi ste i na RTS i na RTV pa izvolite borite se za te stvari tamo. Malo je licemerno primati plate sa oba javna servisa a soliti im pamet u listu Danas.

  2. Od 1944. do danas, sem cirkuskih predstava i dobrih zabava za ugnjetavani narod, gradjani nikada, ali apsolutno nikada nisu imali izbor niti pristup pravim alternativama, koje nisu direktno proizvod svemocne udbe. Navodjenje TV duela, Dinkica i Djelica, i jedan i drugi iz istog krila laznih demokrata i evropejaca, jedan je od najboljih primera kako i tada, nakon 5. okotobra kada je iluzija o demokratiji u Srbiji bila jos i najjaca, odlican je primer koliko ni autoru teksta nije zaista stalo do promena, vec samo da dobre iluzije o promenama.

  3. Rešenje je da dok predstavnik opozicije govori u studiju da obezbeđenje izvuče Orlića i Božićku i stavi ih u prostoriju odakle mogu samo da čuju i vide govornika. Kad im dođe red da govore vratiti ih u stolicu. I tako onoliko puta koliko puta predstavnik opozicije govori.

  4. Tražiti sa Vučićem duel u bilo čemu je iluzija…on je u glavi i vlast i opozicija i predsednik koji na bilo koji argument reaguje djonom.

  5. Ne treba se upuštati u dijaloge sa SNS.
    Treba tražiti emisije od pola sata do sat, u kojoj će opozicioni prvaci izneti svoja viđenja i stavove.

  6. Što više posećuju medije lideri opozicije sve se više blamiraju. Oni mogu samo ratom na vlast, a toga, po svemu sudeći nema na vidiku.

  7. Aj iskreno, da li može neko da zamisli opozicione predstavnike da sede sami u studiju i odgovaraju na prava pitanja: Priznanje Kosova, investicije, povrat imovine, izbeglice…. Zamislite o tim temama Boška, Djilasa i Vuka Jeremica…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Demostat

Šta se menja u izbornim pravilima u Srbiji 7

Šta se menja u izbornim pravilima u Srbiji

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave otvorilo je 24. novembra  Javnu raspravu o Nacrtu zakona o lokalnim izborima, Nacrtu zakona o izboru narodnih poslanika i Nacrtu zakonu o izboru predsednika Republike kojima se implementira deo dogovorenog  dijaloga u Skupštini. 

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.