Zašto Putinov „tabor“ gubi popularnost?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Putin je državniknik i patriota, koristan kako za Rusiju, tako i za ceo svet. Posle Putina Rusija biće znatno slabija, jer će nova vlast voditi prozapadnu politiku, što će oslabiti njenu odbrambenu I ekonomsku moć.

  2. Nakon 30 godina učešća u političkom životu verujem da komunisti i liberali imaju dobro razvijenu infrastrukturu da isprate izborni proces. Pogotovo nakon iskustva na prošlim izborima, kada su komunisti organizacovali masovne demostracije, jer su smatrali da su pokradeni. Sada je ishod izbora daleko neizvesniji. Rusija ima polu-predsednički politički sistem.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Demostat

Šta se menja u izbornim pravilima u Srbiji 7

Šta se menja u izbornim pravilima u Srbiji

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave otvorilo je 24. novembra  Javnu raspravu o Nacrtu zakona o lokalnim izborima, Nacrtu zakona o izboru narodnih poslanika i Nacrtu zakonu o izboru predsednika Republike kojima se implementira deo dogovorenog  dijaloga u Skupštini. 

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.