Članovi koalicije Za kraljevinu Srbiju položili zakletvu na Oplencu 1Žika Gojković na Oplencu Foto: Info služba Koalicije Za kraljevinu Srbiju

Koalicija Za kraljevinu Srbiju, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NjKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista održala je završni predizborni skup na Oplencu, gde je svih 250 kandidata za poslanike položilo zakletvu na vernost borbi za obnovu Kraljevine Srbije.

„Danas su naši budući poslanici položili zakletvu kralju i otadžbini, a u nedelju monarhisti počinju bitku za obnovu Kraljevine Srbije, prvo na izborima, a onda u parlamentu. Biće to istorijski trenutak, kada ćemo prekinuti lanac poraza i početi da gradimo uspešnu , stabilnu, uglednu i dostojanstvenu državu“, naveo je u pisanoj izjavi nosilac liste Žika Gojković.

Prema njegovim rečima, samo kralj može objediniti sve političke partije iz vlasti i opozicije oko ključnih nacionalnih pitanja, jer on ne pripada ni jednoj stranci.

„On jedini može razbiti partokratski sistem i neće dozvoliti političarima da kradu, da krše zakone i ustav. Kralj nije vlast, ali jeste ozbiljan korektor svakoj vlasti. Tražimo podršku svih monarhista i građana koji žele promenu ovog nakaradnog sistema koji traje već decenijama“, naveo je Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari