Stevanović: Kragujevac, Topola i Čajetina svima za primer 1Veroljub Stevanović Foto: Beta/ Emil Vas

Gradovi i opštine koje su lokalni lideri „Zdrave i Bolje Srbije“ doveli „na sam vrh razvijenosti i održivosti razvoja u našoj zemlji, mogu da posluže kao dobar model razvoja i drugim sredinama“, rekao je Veroljub Stevanović, kandidat za poslanika koalicije „Zdrava Srbija – Bolja Srbija“. 

„Mi smo u Kragujevcu, Topoli i Čajetini pokazali šta sve treba uraditi da mladi ostanu na svojim ognjištima i kako da Srbija postane destinacija u koju će srpska dijaspora rado ulagati, i u kojoj će se ponovo ceniti domaćini, uspešni privrednici, porodični ljudi i patriote“, naveo je Stevanović.

On je naglasio da je za vreme njegovog mandata, od „doline gladi“ Kragujevac postao grad budućnosti i najveći industrijski centar Šumadije.

„Na sličan način je i dugogodišnji predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović od Zlatibora napravio turistički bum Balkana, a srpska Toskana, kako zovu Topolu, neumornim zalaganjem dugogodišnjeg predsednika opštine Dragana Jovanovića, uspela je da se nametne kao primer kako se poštenim radom i sposobnim stručnjacima može unaprediti lokalna sredina“, smatra Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari