Brnabić: Predstojeći izbori su istorijski najvažniji 1Foto: FoNet/Vlada Srbije

Kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Ana Brnabić ocenila je danas da su 3. aprila „istorijski najvažniji izbori“ i pozvala građane na glasanje „da ubeljivo pobedi politika mira i stabilnosti“ koju garantuje Aleksandar Vučić.

Brnabić je danas razgovarala sa novobeogradskim penzionerima i zahvalila im se „na ogromnoj podršci bez koje Srbija ne bi mogla da napreduje“, saopštila je Srpske napredna stranka (SNS).

Ona je navela da je „ponosna što je deo tima Aleksandra Vučića“ koji razgovara sa građanima i „koji zna da bez građana ne bi bilo moguće da Srbija danas bude jaka i stabilna zemlja“.

„Vi ste zaslužni što danas imamo brzu prugu, što imamo kilometre i kilometre izgrađenih puteva, auto-puteva, kliničke centre i bolnice, naglasila je Brnabić i dodala da su trećeg aprila istorijski najvažniji izbori.

„Pozivam vas da vi, i vaše porodice, prijatelji i komšije, zajedno izađete na glasanje, da pobedimo ubedljivo. Da pobedi ubedljivo politika mira i stabilnosti koju nam garnatuje Aleksandar Vučić“, rekla je Ana Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari