Gradska izborna komisija proglasila još tri izborne liste 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Gradska izborna komisija večeras je proglasila još tri liste za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda 3. aprila, saopšteno je iz gradske uprave.

Gradska izborna komisija je na 5. sednici, održanoj večeras, jednoglasno proglasila izbornu listu broj 3. „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska radikalna stranka.

Takođe, Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila i izbornu listu broj 4. Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska stranka Zavetnici.

Na sednici je jednoglasno proglašena i izborna lista broj 5. Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga”, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija) koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Koalicija Ujedinjeni za pobedu Beograda

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 1. „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 3. „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 5. Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga”, pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija).

Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić je konstatovao da su udruženje „Građani na straži”, udruženje „CRTA” i „Centar za slobodne izbore i demokratiju – CeSID” ispunili uslove za posmatrače u izbornom procesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari