Koalicija "Moramo": Raspadaju se lažni zeleni pod teretom istine 1Foto: Beta/AMIR HAMZAGIĆ/DS

Povodom izjava Đure Vlaškalića da Sčave Vlajić nije predsednik stranke SAVEZ90/Zelenih Srbije reagovali su večeras Ekološki ustanak i Koalicija MORAMO, naglašavajući da oni već dugo upozoravaju na mnoge lažne zelene, koji se redom raspadaju pod teretom istine, ali smo svesni da ovo nije kraj podmetačinama Aleksandra Vučića.

„Biće još zelenih magli i podvala, jer je danas moderno biti „zelen“, ali nema marketinga kojim se može kupiti autentičnost naše borbe na Staroj planini, Bari Reva, protiv MHE, Rio Tinta, Makiša, Košutnjaka, Savskog nasipa, Ling Longa kao i na svakom mestu u Srbiji koje je ugroženo zagađenjem životne sredine i alavošću investitora”, navodi u saopštenju Đorđe Miketić.

Na podvale režima, kako kaže, ne treba gubiti vreme.

„Kao i do sada, na ove podvale režima ćemo upućivati, ali na njih ne treba gubiti vreme, jer pred nama je veliki posao – moramo sprečiti da Srbija postane zatrovana kolonija stranih i domaćih profitera. Moramo završiti uklanjanjem glavnog trovača u Srbiji, onog iz kancelarije predsedništva“, navodi Ekološki ustanak ispred koalicije MORAMO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari