Komšijski razgovori koalicije Moramo širom Beograda 1Foto: Moramo

Koalicija MORAMO ovog vikenda održava, kako je saopštila, „komšijske razgovore“ širom grada u Lazarevcu, Novom Beogradu, Vračaru, Starom Gradu, Obrenovcu, Borči, Čukarici, Paliluli i Zvezdari.

Kako je saopšteno, „komšijski razgovori“ su direktan način da pokret Ne davimo Beograd i koalicija MORAMO – Za dobar grad predstave program, čije su ključne tačke revizija i raskidanje svih štetnih ugovora, unapređenje javnog prevoza i rešavanje saobraćajnih gužvi, poboljšanje kvaliteta vazduha i ulaganje u kulturu i obrazovanje.

Kandidat za gradonačelnika Dobrica Veselinović izjavio je da postoji ideja da se ode u svaki deo Beograda, razgovara sa građanima i predstavi plan za dobar grad.

„Zato 3. aprila izadjite na izbore i glasajte za listu broj 7 – Moramo“, pozvao je Veselinović građane.

Kandidat za odbornika Dušan Marković rekao je da koalicija Moramo ima sedam tačaka u svom programu.

„Tih sedam tačaka podrazumevaju čistiji vazduh, rešavanje saobraćajnih problema i grad po meri građana. Mi kao koalicija MORAMO želimo da pregledamo ugovore koji su potpisani, želimo da gradska vlast i gradski budžet budu u korist gradjana“, rekao je Marković.

I ostali aktivisti objašnjavali su građanima koja su rešenja za nedostatak zelenih površina, kvalitetnog vazduha, buku, bezbednost i ostale probleme Begrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari