Lica sa bilborda SNS: Ko su Milan Bosnić i Jelena Begović i zašto su istaknuti u kampanji?

Ostavite komentar

 1. Ana Brnabić nema pojma o digitalizacijim koja je dobra za foliražu- Digitalizacijom se ne bave političari, već ozbiljni stručnjaci za informaciono društvo, kakvi postoje uSloveniji, Austriji, Bugarskoj, ali ih nema kod nas.

 2. Izbori prođu, ovi ljudi dobiju dobar honorar i nestanu a nama ostanu Brnabić, Gašić, Vulin, Stefanović, Zorana i ostali. Ako smo toliko naivni onda zaslužujemo sve što nam se dešava.

 3. Bez obzira na sve naucne titule i karijerne uspehe, ovim ljudima nesto opasno nedostaje, kada mogu da podrzavaju ovu najgoru, strasnu vlast. Posto pretpostavljam da nisu glupi, plasim se da je ono sto im nedostaje: postenje.

 4. Ispred Opštine „Zvezdara“ „drvo za punjenje mobilnih je postavio Đilas kada je bio gradonačelnik, nije to ništa novo.Trajalo je mesec dva, onda su pokidali kablove, počeli da lepe oglase i sada ni na šta ne liči.Više sreće sa sns.
  Sloboda za Ukrajinu.

 5. Kakvi to ljudi,“stručnjaci“
  mogu da budu,kada na
  čelu partije u kojoj se
  nalaze i u kojoj služe,
  „ordinira“ lik,koji poseduje
  čitavu paletu patoloških
  osobina svoje
  razudjene ličnosti!!!

Ostavite komentar

IZBORI 22

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.