Nova komunistička partija Jugoslavije predstavila predsedničkog kandidata Aleksandra Banjanca 1Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) saopštili su danas da će na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji njihov kandidat biti generalni sekretar NKPJ Aleksandar Banjanac.

Kako se navodi u saopštenju, njihov slogan na predsedničkim izborima biće „Ne moramo da trpimo kapitalizam“, a NKPJ i SKOJ izaći i na parlamentarne i beogradske izbore sa listom koja će nositi naziv „Lista komunista“.

„Pored NKPJ i SKOJ, listu čini i Savez komunista Srbije. Nosilac ‘Liste komunista’ na republičkim i izborima u Beogradu biće generalni sekretar NKPJ Aleksandar Banjanac. ‘Lista komunista’ i drug Aleksandar Banjanac će o svim svojim predizbornim aktivnostima javnost obaveštavati blagovremeno“, piše u saopštenju.

NKPJ i SKOJ su pozvali radnike, seljake, studente, penzionere, nezaposlene, omladinu i Jugoslovene da na izborima glasaju za „Listu komunista“ i komunističkog predsedničkog kandidata Aleksandra Banjanca i ocenili da je to „jedina opcija koja se istinski bori za socijalističku alternativu i protiv imperijalizma“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari