Popović (SNP): Nastavljamo koalicionu saradnju sa SNS, podrška Vučiću na predsedničkim izborima 1Nenad Popović Foto: FoNet Zoran Mrdja

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da ta stranka nastavlja saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na parlamentarnim i beogradskim izvorima, kao i da će na izborima za predsednika Srbije podržati „zajedničkog kandidata naše koalicije Aleksandra Vučića“.

„Podrška predsedniku Vučiću je podrška očuvanju kontinuiteta u razvoju suverene, ekonomski snažne, međunarodno uvažene i moderne Srbije“, naveo je Popović, u pisanoj izjavi.

On je naveo da će SNP nastaviti da, preko svojih predstavnika u Vladi i Narodnoj skupštini Srbije, zastupa politiku jačanja političke, ekonomske i vojne saradnje sa Rusijom i očuvanja Кosova u granicama Srbije.

Takođe, kako je rekao, zastupaju čuvanja Republike Srpske i zaštitu prava srpskog naroda u Crnoj Gori i okruženju, kao i politiku protivljenja članstvu Srbije u NATO.

„Siguran sam da će naša koalicija odneti ubedljivu pobedu na parlamentarnim, gradskim i predsedničkim izborima, jer birači glasaju za sigurnost, rad i rezultate, a to su upravo najsnažnije odlike naše koalicije“, rekao je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari