Skupština Srbije više nikada neće biti ruglo, već mesto na kome se štite interesi građana 1Ivana Parlić/Foto: Nenad Kovačević/Danas

„Daću sve od sebe da Užičani budu ponosni na moj rad u budućem sazivu Narodne skupštine Srbije“, kaže za Danas Ivana Parlić iz Užica, kandidatkinja za narodnu poslanicu na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Parlić je predsednica užičkog odbora Narodne stranke i diplomirana pravnica. Ona je trideseta na toj isti.

Osim nje, kandidati iz Užica su Aleksandar Veselinović, advokat i predsednik ovdašnjeg odbora Stranke slobode i pravde, koji je na 175. i dr Zoran Lazović (DS), specijalista urologije, koji je na 213. mestu.

„Zadovoljna sam svojm pozicijom na listi i biće mi čast da zastupam interese građana Srbije i Užičana“, kaže Parlić za Danas.

Za prethodni saziv srpskog parlamenta je rekla da je bio „ruglo“, mesto od koga građani okreću glavu, koga se stide i koje je predmet podsmeha“.

„Daću sve od sebe da, u novom sazivu, zajedno sa ostalim kolegama iz opozicije iskoristimo naš mandat da uredimo Srbiju, da ona bude kuća za sve nas, u kojoj će se štiti interesi svih građana“, poručila je naša sagovornica.

Aleksandar Veselinović, predsednik užičkog odbora SSP koji je formiran u oktobru prošle godine, kaže za Danas da su broj i pozicije kandidata na toj listi utvrđeni na osnovu koalicionog dogovora.

Skupština Srbije više nikada neće biti ruglo, već mesto na kome se štite interesi građana 2
Aleksandar Veselinović i Zoran Lazović/ Foto: N. Kovačević/ Danas

„Sasvim u redu to što je troje Užičana na listi. Svaka stranka je predlagala svoje kandidate, bez uticaja drugih članica koalicije, a u skladu sa njihovim radom i rezultatima“, objašnjava za Danas Veselinović.

Na izborima 3. aprila, kaže, očekuje pobedu tog opoziciong saveza.

„Optimista sam i verujem u to da će naša lista da pobedi. Opozicija ima sve veću podršku u Užicu, posebno nakon formiranja našeg odbora, a tokom kampanje verujem da će podrška građana u celoj Srbiji biti još veća“, poručio je naš sagovornik.

Ostali kandidati iz užičkog regiona

Osim troje Užičana, na listi su još troje kandidata iz Zlatiborskog okruga –  advokat Uroš Đokić (NS) iz Bajine Bašte je na 49., diplomirani istoričar Mišo Marković (DS) iz Požege na 85. i Danijela Radovanović (DS), master menadžerka u upravi iz Kosjerića na 237. poziciji.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari