SNS kampanja: Nedimović, Vujović i Đurić obišli Zrenjanin i Srpski Itebej 1Foto je sa sajta GO SNS Zrenjanin.

Funkcioneri Srpske napredne stranke Branislav Nedimović, Irena Vujović i Nevena Đurić boravili su danas u stranačkoj kampanji na području Srednjobanatskog orkuga.

Posetii su Zrenjanin i Srpski Itebej, gde su razlovaraali sa svojim članstvom, snimili video spot i slikali se u plavim, promotivnim prslucima.

Pri obilasku zemljoradničke zadruge „Mrkšićevi salaši’’ u Srpskom Itebeju Branislav Nedimović rekao je da samo Aleksandar Vučić i SNS mogu da obezbede mir i stabilnost i time omoguće Srbiji da nastavi da se ekonomski razvija, navedeno je na sajjtu GO SNS gde je okačen i prigodan video o toj poseti.

Naš cilj je ravnomeran razvoj svih opština u Srbiji, rekla je Irena Vujović. Mi vodimo računa o svakoj grani privrede, činimo sve da napravimo što povoljniji ambijent kako za domaće, tako i za strane investitore, istakla je Vujović.

Nevena Đurić rekla je da je ozbiljna i odgovorna politika predsednika Vučića i SNS omogućila da mladi ljudi danas ostaju u Srbiji, da ovde mogu da nađu siguran posao i da stvaraju svoje porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari