SNS Kragujevac: Đilasovim sledbenicma se „priviđaju” fantomski birači 1Foto: A.P.

U rat saopštenjima o tome da li se u kragujevačkom naselju Aerodrom iznenada pojavilo 300 novih glasača sa istim prezimenom, povodom čega je reagovao predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, uključio se današnjim saopštenjem i Gradski odbor SNS Kragujevac.

„Sledbenicima Dragana Đilasa u Kragujevcu u panici zbog debakla koji ih očekuje 3. aprila počeli su da se ’priviđaju’ birači kojih nema. I to ni manje ni više nego 300 ’novih’ Mladenovića upisanih u birački spisak od Nove godine. Bezobzirnost u plasiranju neistina ovom izjavom je dostigla svoj vrhunac”, kažu iz Gro SNS u saopštenju.

Prema tim navodima, tragom zvaničnih podatak upisanih u birački spisak za grad Kragujevac dolazi se do podatka da je od početka godine do danas po osnovu promene prebivališta, sticanja punolestva, sklapanja braka ili razvoda upisano svega šest „novih“ Mladenovića.

Kako kragujevački SNS smatra poslednja istraživanja javnog mnjenja u Kragujevcu uplašila su Đilasovce pa u panici da se kod svog šefa opravdaju za izborni debakl koji ih očekuje počeli su da pripremaju teren za opravdanje izbornog poraza.

„Svesni činjenice da će na ovim izborima pobediti dela a ne prazne priče, da će građani glasati za državnika Aleksandra Vučića, a ne za NATO generala Zdravka Ponoša, ‘đilasovci’ pripremaju teren za proteste koje će organizovati u nedelju kada se birališta zatvore, pod sloganom da su izbori pokradeni” ističe kragujevački SNS.

Oni navode da u izbornom postupku u kojem imaju svoje predstavnike u svim organima koji su zaduženi za sprovođenje izbora od biračkih odbora pa do republičke izborne komisije, u kojima imamo najveći broj stranih posmatrača od kada postoji višestranački sistem u Republici Srbiji, predstavnici takozvane stranke Slobode i pravde govore o navodnim neregularnostima u biračkom spisku i krađi izbora.

Za lokalne članove Srpske narodne stranke najveći problem ‘đilasovaca’ u Kragujevcu i širom Srbije, nije birački spisak i navodne neregularnosti, njihov problem je nepopularnost i kriminalna prošlost njihovog lidera Dragana Đilasa.

„Svesni činjenice da naspram sebe imaju državnika priznatog u svetu koji je uspeo da od Srbije napravi lidera jugoistočne Evrope, koji je u Kragujevac doveo velike investicije, svesni činjenice da naspram sebe imaju Aleksndra Vučića i Srpsku naprednu stranku, traže alibi i prave planove da pokradu izbore i izazovu nerede na ulicama, ali pristojna i ujedinjena Srbija im to nikada neće dozvoliti!”, završavaju u predizbornom tonu kragujevački SNS-ovci ovo svoje obraćanje javnosti pred početak izborne tišine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari