Toma Fila (SPS): Najstariji sugrađani su naš prioritet

Ostavite komentar

  1. njih varaju političari-otmu im penziju,varaju ih lekari-leče ih do zadnjeg dinara,varaju ih advokati-do doživotnog izdržavanja,zato su oni vama prioritet jer se ne snalaze,lako se sa njima manipuliše dok čekaju Tita da vaskrsne.

  2. Kandidat SPS-a za gradonacelnika Beograda je kao prioritet naveo penzionere,verovatno iz perspektive svojih godina.Ovde se radi o viziji grada ,kulturnog, političkog ,drustvenog, intelektualnog centra zemlje, kojim se Beograd svrstavao u porodicu srodnih evropskih gradova, a sto je ova vlast populistickim, jeftinim, merama kojima se ponistavaju istorijske i kulturne vrednosti grada degradirala i obezvredila. Stari građani sigurno treba da dobiju dostojanstven tretman ,ali u jednom namenskom programu.

  3. Ma da, samo najstariji.
    Ne dao Bog da se brinemo o deci i studentima koji beže iz ove zemlje u stotinama hiljada.

  4. „Fila je rekao da su najstariji sugrađani prioritet te izborne liste“ Pa jeste oni su naša budućnost.

Ostavite komentar

IZBORI 22

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.