Ujedinjeni za pobedu Srbije se zahvalili Subotičanima na ukazanom poverenju 1Konvencija “Ujedinjeni za pobedu Srbije” u Subotici, foto: J. P.

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije zahvalila se svim građanima Subotice koji su na izborima “nedvosmisleno pokazali da im je stalo do izgradnje boljeg, pravednijeg i zdravijeg društva”, saopštili su iz subotičkog odbora ove koalicije.

Kako su naveli, niz predizbornih aktivnosti i susreti sa građanima širom naše zemlje uverili su ih da u svakoj zajednici deluju ljudi koji žele da “Srbija postane država koja brine o svojim građanima, koja je jednaka prema svima i koja može da bude dobro društvo za sve koji u njemu žive”, a među kojima su i Subotičani.

“Njihovo poverenje nas obavezuje da delovanje naše koalicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije bude jednako hrabro zalaganje za uspostavljanje dostojanstvenog života u našoj zemlji. Naš zadatak je da budemo opozicija koja svoju snagu nalazi u znanju, svoju srčanost u razumevanju stvarnih životnih potreba, a svoje nadahnuće u poverenju svih onih koji su izabrali da mi budemo njihovi zastupnici u borbi za javni interes”, naveli su iz koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Subotica.

Oni su se zahvalili Subotičanima koji su svojim glasom stali uz njih, dodajući da iako još nisu stigli do cilja, ovo je tek početak zajedničkog puta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari