Usame Zukorlić nosilac liste SPP-a na najavljenim vanrednim parlamentarnim izborima 1Foto: SPP

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić biće nosilac liste ove partije na najavljenim vanrednim parlamentarnim izborima, odlučeno je danas na sednici.

Iz ove stranke je saopšteno da će oni nastaviti da budu stožer partnerske politike i lider u borbi  za ostvarenje individualnih i kolektivnih prava manjinskih naroda i svih građana Srbije.

„Na predstojećim parlamentarnim izborima SPP izlazi sa jasnim i konkretnim programom i ciljevima koji su definira od strane osnivača i lidera ove stranke rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića“, saopšteno je iz ove stranke.

U saopštenju se ističe da je predstojeća kampanja prilika da i na političkoj pozornici suštinski zaživi Zukorlićeva ideja o vraćanju etike u politiku.

„Iz tih razloga pozivamo sve političke činioce da dani pred nama budu takmičenje u ponudi kvaliteta, programa i ideja, da nam dostojanstvo i čast svakog pojedinca i političkog rivala budu sveti i da naše konfrontacije isključivo budu u duhu sučeljavanja stavova i modaliteta postizanja ciljeva u duhu naših političkih ponuda“, saopšteno je iz SPP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari