Vučić na mitingu: Kragujevac više nikada neće biti slepo crevo 1Foto: Z.S.M.

– Da izađemo u nedelju na izbore i da pokažemo ne onima što su protiv nas, nego celom sevetu šta Srbija želi i da neće da da sebe. Da im pokažemo da u Srbiji uvek pobeđuje ponos i dostojanstvo, čst i obraz ali i prosperitet i budućnost a ne prošlost. Nećemo nazad, hoćemo u budućnost. To je ono za šta se zalažemo, poručio je svojim pristalicama predsednički kandidat Aleksandar Vučić, danas na mitingu „kod Krsta” u Kragujevcu.

Na mitingu u Pešačkoj zoni okupli se nekoliko hiljada članova i simpatizera SNS-a iz Kragujevca i okolnih gradova i mesta u Šumadiji: Aranđelovca, Knića, Tople, Rače, Lapova, Batočine, Dulena… a Aleksndar Vučić im se zahvalio što su po ovako divnom vremenu umesto da ga provedu sa svojim porodicama došli da podrže njega i listu Srpske narodne stranke zaključivši „Šumadija je Srbija”.

– Havala vam na dosadašnjoj podršci i svim dosadašnjim pobedama, završio je on, najavivši da će naredna pobeda na izborima biti istorijska po svom rezultatu, izjavio je on.

U svom obraćanju prisutnima Vučić je najavio izgradnju Severne obilaznice od 22 kilometra oko Kragujevca.

– Time će biti povećana bezbednost vaše dece, imaćete čistiji vazduh a Kragujevac nikada više neće biti slepo crevo, istako je Aleksandar Vučić, takođe najavivši putno spajanje Kragujevca i sa Morsvskim koridorom.

Vučić na mitingu: Kragujevac više nikada neće biti slepo crevo 2
Foto: Z.S.M.

Na mitingu u Kragujevcu Vučić je ponovo najavio rekosntrukciju starog i novi Klinički cetra u čiju izgradnju i opremanje će država uložiti 50 miliona evra.

Takođe je najavio i ulaganje u infrastrukture drugih šumadsjskih opština: putne u Kniću, domova zdravlja u Rači i Lapovu, industrijske zone u Batočini, vodovodnu mrežu u Topoli, i mnogo toga u Aranđelovcu uključujući zdravstveni centar.

– Osim ovog centralnog dela – novi centar Kragujevca, zapmatite moje reči, biće vam u Šumaricama kada budemo izgradili novi, velelepni stadion „Čika Dača”, najavio je on propraćen aplauzima.

Vučić na mitingu: Kragujevac više nikada neće biti slepo crevo 3
Foto: Z.S.M.

On je istako da je najvažnije da sačuvamo stabilnost i mir, kao najvažnije u ovim smutnim vremenima na nivou sveta i najavio, kao iznenađenje koje će se uskoro obelodanti nabavku novog naoružanja i opreme za vojsku, što je dočekano ovcijama.

– U čemu je to Srbija ikada bila prva u Evropi, sem u sportu? A, poslednje dve godine smo prvi u ekonomskom rastu i razvoju. To ne znači da smo bogati kao Nemci ali znači da nam više ne treba sto godina d aih stignemo, već sada – 30 do 40, napomenuo je on.

Vučić na mitingu: Kragujevac više nikada neće biti slepo crevo 4
Foto: Z.S.M.

Sem Aleksandra Vučića, predsedničkog kandidata liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” na mitingu u Kragujevcu govorili su još i Jelena Milosavljević, kadar Akademije mladih lidera SNS-a iz Aranđelovca, glumac Lazar Ristovski koji je istakao da Vučića ne podržavaju samo oni iz kruga beogradske dvojke, „licemeri koji ne vole svoju zemlju” i prof. dr Danica Grujičić, prva na listi SNS-a koja je naglasila da se za 40 godina koliko je ona zaposlena u zdravstvu sada najviše ulaže u tu oblast.

Više vesti iz ovog grada čitajte na psoebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari