Zdravko Ponoš i Marinika Tepić u subotu na konvenciji u Kragujevcu 1Foto: „Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije” Kragujevac

Kandidati ispred liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” i predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, čelni ljudi kragujevačkih opozicionih stranaka uputili su danas poziv Kragujevčanima da u subotu sa početkom od 18 časova dođu u Halu „Park“ i prisustvuju predizbornoj konvenciji Zdravka Ponoša i Marinike Tepić na kojoj će bii predstavljeni i njihovi poslanički kandidati.

Na konvenciji će se građani Kragujevca bliže upoznati sa planom i programom koji treba da vrati Srbiju na put demokartije, slobode i jednakosti građana, koji treba da zaustavi ekonomski sunovrat i stvori perspektivu za buduće generacije, naveli su oni danas na zajedničkoj konferenciji za štampu „Ujedinjenih za pobedu Srbije” održanoj u Kragujevcu i posvećenoj predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima.

– U ambijentu zarobljenih medija i nemogućnosti promovisanja programa odvija se još jedna kampanja. SNS ima mnogo minuta na svim medijima sa nacionalnom frekvencijom, takođe i sve bilborde u našem gradu. To samo pokazuje bahatost i jednu ogromnu količinu novca koji se nalaze u SNS-u, istakao je Dalibor Jekić, predsednik GrO SSP Kragujevac i pozvao Kragujevčane da u subotu dođu u Halu „Park” da čuju plan i program kandidate ove liste.

Pozitivnu energiju koju su ovih dana osetili na ulicama Kragujevca u subotu veče na konvenciji očekuje i Ivan Dubljanin, prvi čoveg kragujevačkog DS-a.

– Ta tmosfera bi trebalo da se prelije i u Halu „Park” i da se iz nje pošalje slika Kragujrevca kakvog svi volimo i kakav svi očekujemo a to je Kragujevac koji je spreman za promene, koji je željan da se Srbija konačno oslobodi, da se čitavo društvo oslobodi, da institucije prodišu, da počne prava borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, poručio je Dubljanin.

Po njemu, prekosutra će takva slika zaista i otići iz ovog grada, a dobra atmosfera koju je pominjao preliće se i 3. aprila na izborni dan, kada će po njemu Kragujevčani masovno izaći na izbore i glasati za promene.

– Apelujem na sve da shvate da je pravi trenutak da se režim porazi, da građani ne ostanu kući misleći da njihov glas nije bitan. Najlakši način da ne učinimo ništa je da ostanemo kod kuće. Ovo je zaista važan trenutak, upozorio je on.

Priliku da pozove sugrađane, simpatizere i sve ljude koji raspolažu svojom voljom da dođu u subotu, 19. marta u Halu „Park” u 18 sati, gde će biti predstavljanje kandidata za poslanike sa njihove koalicione liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” kao i liste za predsedničkog kandidata na današnjoj konferenciji za štampu iskoristio je i doktor Predrag Delić, poverenik NS u Kragujevcu.

On je najavio da će se okupljenima na konvenciji obratiti gospodin Zdravko Ponoš, gospođa Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i kao i „njihove tri malenkosti” – lideri kragujevačkih opozicionih stranaka ujedinjenih u ovu koalciji.

Sa sloganom – Samo zajedno možemo do promena, završeno je obraćanje kandidata liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” danas u Kragujevcu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari