SSP: Šapić će osnovati fantomsko preduzeće koje će koristiti za partijsko zapošljavanje 1Foto: BETAPHOTO/ MILAN OBRADOVIĆ

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić planira da osnuje „fantomsko“ preduzeće koje će Šapić, kako je SSP ocenila, koristiti za partijsko zapošljavanje.

„Takvo preduzeće, koje će se baviti održavanjem parkova u centralnim beogradskim opštinama, Šapić će koristiti da se kroz njega uvlače privatnici u zakup prostora u okviru parkova“, navela je SSP.

SSP je dodala da parkove već održava JKP „Gradsko zelenilo“, a problem nije što nema ko da održava i razvija parkove, nego što Šapić „to ne zna da radi“.

Pošto navodi da je u Tašmajdanskom parku igraonica za decu, za koju se ne zna otkud je tamo, a „Sportsko selo“ na Savskom vencu, koje je izgrađeno za decu, pretvorilo se u kafić i perionicu automobila „ljudi bliskih naprednjačkoj vlasti“, SSP pita da li će planirano preduzeće „da nam privatizuje i ostale parkove i da javnu svojinu daje privatnicima na korišćenje kao u ova dva slučaja?“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari