Tadić: Imao sam odličan razgovor u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Republika Srbija,ima pristojnog i obrazovanog Gospodina Borisa Tadica,koji mnoge dobre razgovore vodi u interesu Srbije.Docice vreme kada ce ponovo biti Presednik Republike Srbije,smiriti napetosti u regionu,okrenuti Srbiju pema svetu,uspostaviti odlicne i korisne odnose sa svetom.

  2. Republika Srbija,ima pristojnog i obrazovanog Gospodina Borisa Tadica,koji mnoge dobre razgovore vodi u interesu Srbije.Docice vreme kada ce ponovo biti Presednik Republike Srbije,smiriti napetosti u regionu,okrenuti Srbiju pema svetu,uspostaviti odlicne i korisne odnose sa svetom.Za dobrobit Srbije i svih gradjana.

  3. Divim Vam se!
    Od 2012 više niste predsednik, a maksimalno ste u „funkciji“ sopstvene države.
    Oduševljava me Vaš svaki “ izlazak“ u javnost!

  4. Tadicu bio si predsednik,videli smo,neka fala ti…
    A vise nikad i nikad neces to biti kao ni ovaj sad.
    Mi Srbi jesmo glup narod ali za Vucica,pokojnog Slobu,Kostunicu ,tebe Tadicu nikad ne bi glasali.
    Pre bi smo glasali za neku novu svoju propast,takav smo narod,nego za neku staru.
    Nije predsednik neko ko sedne u fotelju ,malo se slika i to je to.
    Predsednik mora biti sposobn politicar,ne kazem da imamo takvog,ali ti to nisi sigurno.
    Dzabe pokusavas da udjes na mala vrata,kroz velika nikad neces vise proci.
    Narod treba da te postavi na to mesto a ne Vasington,neces biti prvi ni poslednji koji je isao tamo da bi izdao svoj narod radi svoje koristi.Ne ide se mecki na rupu.

  5. Joj ti si razgovarao. Sta ces mucenice ti da razgovarao. Pa to si pokazao sve sta znas. Pokri se I cuti. Nisi uspeo dva Branka da sacuvas a sacuvaces drzavu.

  6. Tadic je jedno kukavicki I izdajnicki obavestajac Americki. Koji obavestava sta se desava u. SRBIJI. Otisao tamo kako bi pljuvao po spostveni narod kritikovati I izdati Drzavu. Isto kao I ovi njegovi predhodnici. Taj sljam treba isterati iz Drzave. Jer rade protiv sopstvenog naroda I Drzave Radi licnih interesa. Znaci dokkazano je da su protiv Srbije I Srpski interesa.

  7. e moj Borise svi smo ti verovali kad si bio Predsednik , a napravio si katastrofalne greske , doveo Vuka Jermica za ministra inostranih poslova koji je sve radio ali ne za Srbiju , seti se koje je pitanje bilo postavljeno medjunarodnom sudu pravde , pa Tomislav te tako razbio da si glatko izgubio , i sta sad hoces da te ponovo glasamo , zaboravi na to, Unistio si nam sve ideale od 5 oktobra zato idi u politicku penziju , procices jos gore nego kad te je Tomislav pobedio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.