U toku predizbori Lokalnog fronta u Valjevu 1Foto: Lokalni front Valjevo

Lokalni front Valjeva je po prvi put u politički život ovog grada uveo predizbore, kojima građani direktno odlučuju glasajući za svoje kandidate na listi grupacije „Moramo” koju čine Ne davimo beograd, Ekološki ustanak i Otvorena građanska platforma akcija, čiji su i oni sastavni deo.

Glasanje počelo 1. i traje do 13. februara, a svi zainteresovani građani još uvek mogu glasati direktnim putem, na štandovima LF Valjevo, poput onih koje su organizovali i danas, u njihovim prostorijama u Ulici Dr Pantića 37 u periodu od 10-14 sati i onlajn glasanjem putem servisa „Google forms”.

– Vrlo smo zadovoljni odzivom građana tokom ovog procesa, a imali smo i priliku da kroz razgovor sa njima predstavimo naš programski dokument koji nosi naziv Zeleni dogovor za Srbiju iz koga je proizašao i Zeleni dogovor za Valjevo. Po završetku glasanja ćemo javnosti prezentovati rezultate predizbora, izjavio je Željko Trifunović, predsednik Skupštine ovog valjevskog udruženja za „Danas”.

Od ove subote LF će u Valjevu azbučnim redom, predstavlati njihove kandidata za poslanike na listi grupacije „Moramo” počevši od : Ivana Manića, profesora engleskog jezika i književnosti pa sve do Draginje Ristić, takođe profesorke engleskog.

U toku predizbori Lokalnog fronta u Valjevu 2
Foto: Lokalni front Valjevo

Kandidati Lokalnog fronta iz Valjeva smatraju da u njihovom gradu i našoj zemlji ima mesta za sve dobronamerne, čestite i vredne ljude koji su spremni za suživot uz dobru volju i međusobno uvažavanje sličnosti i različitosti svake vrste.

– Aktivizam i odgovornost dugujemo svojim precima, sebi i svojim potomcima, poručuju oni Valjevcima i čitavoj Srbiji sa zaključkom: „moramo, za život dostojan čoveka!” i „ovo je naša zemlja i mi drugo mesto za život – nemamo”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari