Radulović obilazio biračka mesta 1

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović prijavio je Policijskoj upravi Novog Beograda, da je tokom obilaska biračkog mesta kod novog Merkatora, naišao na grupu aktivista SNS, saopšteno je iz ovog pokreta.

Oni su otišli kada su videli Radulovića, ali lider DJB smatra da su se u najmanju ruku bavili nedozvoljenom agitacijom blizu biračkog mesta, a nije isključeno i nekim drugim oblikom izborne manipulacije.

DJB Niš je na svoj Fejsbuk profilu postavio i upozorenje kolegama iz drugih partija da „prestanu da zovu naše odbornike i da nude kojekakva mesta. Trenutno nam nude 13 upravnih odbora, 4 direktorska mesta, 7 povećanja plata i 6 unapređenja“, piše na nalogu niškog DJB.

Dodaje se da će ako se ponude nastaviti DJB, izaći u javnost sa konkretnim imenima i prezimenima.

Odmah nakon ovog saopštenja oglasio se ministar Nebojša Stefanović putem svog zvaničnog tviter naloga na kojem je napisan tvit: „Skandalozno je da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju“, zatim je usledio tvit: „Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari