Najnovije vesti

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente 4

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

Novootvorena kovid bolnica u beogradskom naselju Batajnica primila je večeras prve pacijente, a direktorka te ustanove dr Tatjana Adžić Vukićević rekla je je reč o pacijentima sa obostranom upalom pluća i sa respiratornom insuficijencijom.

U predmetu "Respiratori" optužen i premijer Federacije BiH Fadil Novalić 9

U predmetu „Respiratori“ optužen i premijer Federacije BiH Fadil Novalić

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine danas je podiglo optužnicu u predmetu „Respiratori“ protiv premijera Federacije BiH (FBiH) Fadila Novalića, ministarke finansija i potpredsednice vlade Jelke Milićević, suspendovanog direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka i vlasnika firme“Srebrena malina“. Fikreta Hodžića, prenose Vijesti.ba.

Smanjen broj polazaka vozova 5, 6. i 12. decembra 10

Smanjen broj polazaka vozova 5, 6. i 12. decembra

Preduzeće „Srbija voz“ saopštilo je danas da će 5, 6. i 12. decembra biti smanjen broj polazaka vozova iz na liniji Batajnica-Ovča-Batajnica u skladu sa merama za suzbijanje širenja korona virusa.

SZO: Vakcine neće eliminisati virus 13

SZO: Vakcine neće eliminisati virus

Pojavljivanje više efikasnih vakcina protiv kovida-19 i prateći optimizam ne treba da dozvole da se spusti gard jer one neće eliminisati virus, upozorila je danas Svetska zdravstvena organizacija.

Švajcarci mogu da skijaju ali ne i da pevaju za Božić 15

Švajcarci mogu da skijaju ali ne i da pevaju za Božić

Pevanje za Božić u crkvama i drugde biće zabranjeno u Švajcarskoj zbog pretnje širenja korona virusa i vlada je pod evropskim pritiskom danas odlučila da ograniči kapacitete u kabinama koje prevoze skijaše.

PrvaPoslednja