Najnovije vesti

KRIK: U Njujorku uhapšen vođa klana Amerika Mileta Miljanić 2

KRIK: U Njujorku uhapšen vođa klana Amerika Mileta Miljanić

Jedan od najmoćnijih članova balkanskog podzemlja i vođa kriminalnog klana poznatog kao „grupa Amerika“ Mileta Miljanić, uhapšen je prošle nedelje u Njujorku zbog posedovanja oružja, objavila je danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

Drugarica hobotnica i ostali 3

Drugarica hobotnica i ostali

Najvedrija vest u medijskim poljima smrti i nakaznosti, ovih je dana onaj eksperimentalno potvrđen dokaz da su glavonošci vrlo inteligentna bića i da mogu da rešavaju testove na nivou deteta ljudske vrste.

Zbog autsorsinga i IT firme imale tešku godinu 4

Zbog autsorsinga i IT firme imale tešku godinu

Kriza izazvana pandemijom virusa korona zaustavila je ili bar usporila prošle godine industrije širom sveta, ali se IT sektor kako u svetu tako i kod nas nije dao, izvoz iz Srbije je prošle godine bio 1,37 miliajrdi evra, što je rast od 4,4 odsto u odnosu na godinu ranije. Manje nego inače, uz jako loš drugi i treći kvartal, izvoz IKT sektora, ipak, je uspeo da se oporavi krajem godine.

''1 od 5 miliona'': Hoće li neko da izađe i da kaže čiji je Majdanpek? 6

“1 od 5 miliona“: Hoće li neko da izađe i da kaže čiji je Majdanpek?

Udruženje „1 od 5 miliona“ saopštilo je da je rezultat današnjeg protesta u Majdanpeku pristanak predsednika opštine Dragana Popovića da naredne nedelje odgovori građanima na pitanja čiji su stanovi rudara u Majdanpeku i gde su nestale pare građana date za rekonstrukciju toplane koja ne greje.

United Media preuzela list Danas 8

United Media preuzela list Danas

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, postala je novi vlasnik dnevnog lista i portala Danas.

Korona ne jenjava u Boru 9

Korona ne jenjava u Boru

Pozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara, gradski Štab za vanredne situacije u Boru saopštio je da je evidentirano 29 novoinficiranih, da se oporavilo osam osoba i da je na teritoriji grada sada 143 aktivna slučaja virusne infekcije.

Ministar Dmitrović zatražio hitnu pomoć deci 15

Ministar Dmitrović zatražio hitnu pomoć deci

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović zatražio je danas od lokalne samouprave u Blacu i Centra za socijalni rad da što pre pronađu rešenje kojim će deca, brat i sestra, Marijana (10) i Marko Dačević (14), dobiti najbolje moguće zakonsko rešenje za smeštaj, odgoj i dalje školovanje, saopšteno je iz Dmitovićevog kabineta.

PrvaPoslednja