Najnovije vesti

Korupcija još hara fudbalom 3

Korupcija još hara fudbalom

Švajcarski sud proglasio je krivim bivšeg generalnog sekretara FIFA Žeroma Valkea i predsednika Pari Sen Žermena Nasera Al-Kalifija zbog malverzacija u vezi sa prodajom televizijskih prava za prenos mečeva Svetskih prvenstava 2026. i 2030. godine.

Kancelarija za IT: Nije bilo sukoba interesa, Aseko dao najbolju ponudu 8

Kancelarija za IT: Nije bilo sukoba interesa, Aseko dao najbolju ponudu

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije Mihailo Jovanović izjavio je danas da je pre sklapanja ugovora 2019. godine sa kompanijom Aseko u kojoj je zaposlen brat premijerke Srbije Ane Brnabić, kontaktirao upravu za javne nabavke koja mu je potvrdila da u tom slučaju nije došlo do sukoba interesa.

Na Kosovu istraga zbog 1.000 testova iz Srbije 9

Na Kosovu istraga zbog 1.000 testova iz Srbije

Bivši kosovski ministar zdravlja Arben Vitia izjavio je danas pred Istražnom komisijom za upravljanje pandemijom da je prihvatanje 1.000 testova iz Srbije, u političkom smislu bila ispravna odluka, prenosi Koha.

Đurić: Hoti ponovo obmanjuje javnost 11

Đurić: Hoti ponovo obmanjuje javnost

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je danas da predsednik vlade privremenih institucija samouprave u Prištini Avdulah Hoti ponovo obmanjuje domaću i svetsku javnost anticipirajući „uzajamno priznanje“ Srbije i samoproglašenog Kosova.

Diversifikovanje izvora, a ne pravaca 13

Diversifikovanje izvora, a ne pravaca

Bez namere da ulazim u razmatranje da li hoće ili neće gasovod Severni tok 2 biti zaustavljen zbog politike, želeo bih da ukažem na jednu nedovoljno preciznu opservaciju autora teksta.

PrvaPoslednja