Reakcije

Carstvo ekonomskog neznanja 2

Carstvo ekonomskog neznanja

Kompanija (preduzeće, preduzetnička radnja, firma) funkcioniše na osnovi stalnog ulaganja kapitala i rada.

Moja priča imala je drugu poruku 3

Moja priča imala je drugu poruku

Ne znam u kom svojstvu se javlja Đorđe Žujović u listu Danas 31. 7. 2020, da li je gospodin Žujović razumeo moj tekst koji sam objavio u listu Danas i na sajtu Nova S.

Dodik, Srpska čast i "kralj" 8

Dodik, Srpska čast i „kralj“

Moram da priznam da mi je ispod časti da polemišem sa političkim klovnom Draganom Mektićem, bivšim ministrom bezbjednosti BiH, sada poslanikom Srpske demokratske stranke, bratske partije SDA Bakira Izetbegovića i megafonom Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) BiH na čijem čelu se nalazi Osman Mehmedagić Osmica, bivši telohranitelj Alije Izetbegovića.

Slepo verovanje jednoj izjavi 10

Slepo verovanje jednoj izjavi

Gospodin Nedeljko Tenjović ocenjuje u reagovanju na tekst o pojavi Tomislava Nikolića na Andrićevom vencu – kako Danas nije sačekao odgovor na postavljeno pitanje koje mu je naš list uputio u sredu oko 13 časova, prećutkujući da ga nije ni poslao…

Crvenkapa ili neutažena ljubav prema raspodeli 12

Crvenkapa ili neutažena ljubav prema raspodeli

Nisam očekivao odgovor („Građanin A. M. građaninu M. B.“, Danas, 20. 7. 2020. str. 1 Dodatka „Biznis“) s tako visokog mesta, pa se sada osećam posebno počastvovanim i dodatno motivisanim.

Zabrinjavajući stav akademika o Kosovu 13

Zabrinjavajući stav akademika o Kosovu

Valjda u nameri da ohrabri Aleksandra Vučića da se tokom pregovora u Briselu odrekne Kosova i Metohije u listu Danas pojavio se tekst akademika Dušana Teodorovića pod naslovom „Pustite Kosovo da ne biste žrtvovali Srbiju“.

Fakti o Kosovu 14

Fakti o Kosovu

Uvaženi g. Samardžić, pišući povodom teksta g. Teodorovića, objavljenog juče u Danasu, ne iznosi argumente, već svoje lične želje!

Plašenje građana 15

Plašenje građana

U poslednjih nekoliko meseci, pa i godina, primetno je gotovo sinhronizovano delovanje vlasti i građanskih intelektualaca po pitanju ubrzavanja rešavanja trajnog statusa Kosova i Metohije.