Reakcije

Tražimo javno izvinjenje zbog seksizma 8

Tražimo javno izvinjenje zbog seksizma

Tokom vikenda koji je iza nas imali smo priliku da prisustvujemo jednom krajnje neobičnom događaju koji se odigrao u virtualnom prostoru a na adresi zvaničnog Facebook profila Muzeja žrtava genocida čija se fizička adresa nalazi u Beogradu i koji je zvanična institucija države Srbije.

Aman, Svetislave, saberi se 9

Aman, Svetislave, saberi se

Veliki sam fan Svetislava Basare. Redovno ga čitam, citiram, povremeno preuzimam kolumnu Famozno i distribuiram prijateljima.

Odakle Sebastijan crpi podatke 11

Odakle Sebastijan crpi podatke

Goran Vesić, Momčilo Bajagić i ja smo nedavno znatno doprineli književniku Basari da zaradi honorar u Danasu 30. oktobra 2019. godine.

Ne možemo ništa protiv istine 12

Ne možemo ništa protiv istine

U listu Danas od 18. oktobra objavljen je tekst g. Vlatka Sekulovića pod naslovom „Još jednom o operaciji Halijard“.

Falsifikat istine 13

Falsifikat istine

U vašem listu od 18. oktobra, na strani broj dva, objavljen je tekst pod nazivom „Stojanović: Nikad ne bih poredila patnje i takse“, autorke Snežane Čongradin, u kome njena omiljena sagovornica istoričarka Dubravka Stojanović komentariše stav Aljbina Kurtija „da Republika Srpska ne smije biti prepreka odnosima Albanaca i Bošnjaka“.

Boško Obradović je privatizovao Dveri 14

Boško Obradović je privatizovao Dveri

Poštovana redakcijo dnevnog lista Danas, kada sam pročitao vaš intervju sa Boškom Obradovićem bio sam zaista iznenađen i zgrožen.

Redakcija Danasa: Predsednik javno da osudi tekst Ištvana Kaića 15

Redakcija Danasa: Predsednik javno da osudi tekst Ištvana Kaića

Takozvani medijski analitičar Ištvan Kaić u tekstu na svom blogu koji su preneli sajtovi Informera, Pinka i Srpskog telegrafa na najgrublji način je uvredio i oklevetao novinarku Danasa Snežanu Čongradin, kao i mnoge druge kolege iz slobodnih medija nazivajući ih narkomanima i alkoholičarima.