Reakcije

Kad se udruže Vojko, Savle i Krle

„Kolumnista nedeljnika Ekspres Ivan Radovanović uputio je otvoreno pismo redakciji niskotiražnog dnevnog lista Danas povodom teksta ‘Ja sam Olivera, ali ne ta’ u kojem se na najprimitivniji način vređa članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić.“

Tužila sam Lekića, a novac ću uplatiti u Sigurnu kuću

Pod jedan – nisam podnela samo prijavu Savetu za štampu, podnela sam i privatnu tužbu protiv Slaviše Lekića, i sav novac koji budem dobila (a tražiću baš 5.000 evra) uplatiću u Sigurnu kuću.

Srušiću spomenik Miloševiću

Lično ću rušiti spomenik Slobodanu Miloševiću ako bilo kome padne na pamet da ga podigne.

Kaznite šustiklu!

Primetno je da članica Saveta REM-a Olivera Zekić više gleda u televizor nego u program, tako da su njene opaske na TV sadržaje uglavnom čudnovate, iako je članica regulatornog tela koje mora da „gleda televiziju“, ali ne bukvalno, kako ona to čini.

Zlo kafansko ogovaranje predsednika NUNS-a

Molim vas da obavestite Slavišu Lekića da sam na njegovo „Iš!“ pobegao, skoro onako kao on kada ga neko pogleda na ulici, ali za malo.

Vesićlina i Olja Zekić

U pokušaju da „odgovori“ na moju kolumnu „Ćićolina i Olja Zekić“, ova druga se ponaša poput one Hegelove piljarice na privremenom radu u kuhinji Gorana Vesića: kažeš joj da su jaja koja prodaje mućak, a ona ti odgovara kako ti je žena odvratna, deca su ti ružna, majka ti se kurva, a tebi je nos kriv i još si – mizogin.