Reakcije

Firmu sam prodao

Poštovana gospodo, uz zahvalnost za korektno prenet odgovor na vaša prethodna dva teksta, prinuđen sam da vam se ponovo obratim kako bih, nadam se definitivno, pojasnio okolnosti koje su po vama sporne u vezi izgradnje Šoping centra Brdo.

Čemu stavljanje Ljajića i Šešelja u isti koš

Autor teksta „Rasime, spasi se“, Nenad Kulačin, uspeo je da sva opšta mesta srpske političke scene plasira kroz obračun sa Rasimom Ljajićem, pokušavajući da u svom maniru bude duhovit, uz gomilu rečenica koje treba da dovedu u pitanje integritet samog Ljajića.

Ispravka i izvinjenje

U jučerašnjem broju našeg lista, na strani 4, greškom smo objavili tekst pod nazivom „EU i SAD ćutanjem tolerišu pretnje Vučiću“, u kojem je preneto saopštenje Međunarodnog instituta za bezbednost sa izjavom direktora dr Orhana Dragaša, a povodom pretnji predsednika skupštine Kosova Kadrija Veseljija predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Mogu li zločini biti način mišljenja?

Obraćamo se predsjedniku Srbije putem Danasa, jer to ne želimo činiti preko medija koje preferira g. Vučić, zato što smatramo da bi ti mediji, u normalnim okolnostima, morali odgovarati za jezik mržnje i pisanja laži kad je u pitanju Crna Gora. O ostalom neka brinu ostali.

Dežurni kritičari stanja u pravosuđu bez rezultata

U diskusiji koju sam putem vašeg lista nastavio da vodim sa sudijom Majićem, a u koju se uključio i gospodin Antonijević, očekivao sam konkretne odgovore i predloge za rešavanje ključnih problema u pravosuđu…