Reakcije

Prva i O2: Ivan Ivanović bi da sedi na dve stolice

1. Nije tačno da je naša kuća ukinula kviz Stolice. Jedina istina je da Ivan Ivanović u čijoj produkciji se realizuje ovaj kviz NIJE ŽELEO da potpiše ugovor o daljoj realizaciji.

Otpozdrav Bošku Obradoviću

Kao građanin i to jedan od pet miliona, ne želim da ulazim u polemiku sa profesionalnim političarem najviše zbog toga što nije vreme za polemike već za promene.

Građanistički „ostrakizam“ i ostavljanje pod sumnjom

Poslednja stvar koju bih želeo je da polemišem sa književnikom čiji su mi ogledi iz zbirki „Na ivici“, „Ideologija heliocentrizma“ i „Virtuelna kabala“ pomagali u izgradnji sopstvenog pogleda na svet.

Neću da budem Zorana Mihajlović

Pošto je odgovor ministarke Mihajlović na tekst Miše Brkića „Je suis CarGo“ počeo pitanjem „šta je to država uradila, osim što je insistirala na poštovanju zakona, koje nema alternativu“, dužni smo da navedemo nekoliko „sitnica“ koje jeste uradila država, tačnije, koje je uradila ministarka Mihajlović, sve za račun jedne interesne grupe, s kojom, očigledno, ima neraskidive veze.

Stravično iskliznuće brzog voza logike

Razumljivi su napori Ministarstva prosvete da kritikom novinarskog rada pokuša da unapredi medijsko izveštavanje u našem društvu, ali veoma brine kada u tom pokušaju pokaže veliki amaterizam i ne ispoštuje osnovno načelo logičke doslednosti argumentacije.

Ko će da unapređuje srpske železnice?

Razumljivi su napori dnevnog lista Danas da kritikom pojedinih događaja pokušava da unapredi društvo u kojem živimo, ali veoma brine kada pojedini novinari tog lista pokažu veliki amaterizam i ne ispoštuju osnovno načelo novinarstva da se čuje i „druga strana“.