Reakcije

Brioni, gulaš i škembići

Poštovana redakcijo Danasa, te takođe poštovani kolega Pančiću, nije mi baš najbliskije da na komentar o komentaru, i to komentaru povodom književne večeri održane uživo – dakle usmeno – otvaram polemiku.

Saša Radulović se pozvao na poslanički imunitet

U ponedeljak je u Danasu izašao tekst pres-službe DJB pod naslovom „Bivši član DJB izgubio sve sporove“, koji je reciklirani tekst od 8. maja pod naslovom „Klanšček izgubio spor protiv Saše Radulovića“, a na koji sam odgovorio tekstom „Preuzimanje krivice“ od 9. maja.

Beba Popović nam je pomogao i ustupio arhivu

U štampanom izdanju od 4. septembra 2018. godine, u dnevnom listu „Danas“ objavljen je tekst „Đinđić i Vučić“ autorke Jasmine Lukač, u kome je navedena netačna informacija u pogledu nezavisnosti i objektivnosti u radu Medijske mreže Zapadnog Balkana – Antidot…

Sa Bebom Popovićem sam blizak zbog Sablje

U tekstu „Đinđić i Vučić“ Jasmine Lukač stoji i sledeće: „U Vučićevo vreme javnih podataka o Bebi Popoviću nema, sem onih koje on sam želi da objavi.

Nacionalna bruka u Grdeličkoj klisuri

Dobro je što je list „Danas“ u svoju rubriku „U fokusu“ – stavio temu Grdeličke klisure, ali je pored brojnih fascinantnih podataka i detalja propustio da to nazove pravim imenom.

Javnost ne zna da su instruktori ratovali u Ukrajini

Milan Stamatović očito ne vidi u čemu je problem sa paravojnim kampom i ovim što nastavlja da radi – ili možda i vidi, što je manje verovatno, ali je suviše daleko otišao pa sad po svaku cenu brani nešto što se kosi za zdravim razumom.

Mein Kamp bez F

Poštovani g. uredniče Danasa,

O bogatstvu Aleksandra Karađorđevića

List Danas je u svom broju od 21. juna objavio da je predstavljeno obnovljeno izdanje knjige Svetozara Pribićevića „Diktatura kralja Aleksandra“, koju je izdala izdavačka kuća Mostart.

Objektivno neutralan navijač

Na naslovnoj strani Danasa Nebojša Krstić tvrdi: „Najviše opozicije je na RTS“.

Društveni dijalog umesto kofe pomija na Vučića

Poštovani uredniče Danasa, imam primedbu. Odnosi se na to što ste za komentarisanje u rubrici „Pitanje, odgovor“ odabrali jednu moju iz konteksta izvučenu misao, onu koja je bila u naslovu intervjua koji sam za vaš list dao dan ranije.