Reakcije

"Zahtevamo izvinjenje ministra kulture Vladana Vukosavljevića" 2

„Zahtevamo izvinjenje ministra kulture Vladana Vukosavljevića“

Mi, dolepotpisani nastavnici i saradnici Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i Odeljenja za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, najoštrije osuđujemo neprimereno saopštenje Ministarstva kulture i informisanja od 17.10.2020. koje je upućeno javnosti kao odgovor na peticiju stručnjaka iz oblasti mentalnog zdravlja od 16.10.2020. godine.

Kvazieksperti trče počasni krug 8

Kvazieksperti trče počasni krug

Svojim autorskim tekstom pod nazivom „Naprednjački borac protiv „lažne elite“ (samoproglašeni) ekspert Boško Mijatović uspešno postavlja nove granice nemoralnosti, površnosti i neprincipijelnosti u našem društvu.

Kritikujem ideologiju političkog homoseksualizma 9

Kritikujem ideologiju političkog homoseksualizma

Na pretpripremno ročište, održano 22. januara 2020, nisu došli nikakvi anonimni i provokatorski nastrojeni „podržavaoci“ Vladimira Dimitrijevića, nego niz uglednih intelektualaca i javnih ličnosti (među kojima i više univerzitetskih profesora ).

Naprednjački borac protiv "lažne elite" 11

Naprednjački borac protiv „lažne elite“

U svojoj reakciji na moj tekst napisan sasvim mirnim tonom, Aleksandar Jakšić je pribegao oprobanom metodu loših pamfletista: prostačkom vređanju moje malenkosti. Više je prostora posvetio napadima na mene nego predmetu spora. Neću se u ovom tekstu braniti od tih besmislica, jer uvrede ne govore o meni već o njegovom niskom nivou.

Čiji guverner? 12

Čiji guverner?

Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković reagovala je na kolumnu „Svi su prljavi“ objavljenu u Danasovom dodatku Biznis od prošlog ponedeljka, nizom komentara i zamerki na izrečene ocene, što je juče objavljeno da stranicama Dijaloga pod naslovom „Otkud vam pravo da procenjujete moju nespornu profesionalnost?“.