Reakcije

Politički komesari i dalje jašu

Da razjasnimo jednu stvar: novinar Aleksandar Roknić bi trebalo da zna da, po nekom pravu, urednici daju naslove i podnaslove teksta čak i kad su autorski.

Odbrana zločina i zločinaca

Reagovanje gospodina Mišine na moj intervju sa istoričarem Radosavom Tucovićem ne mogu da shvatim drugačije nego kao odbranu neodbranjivog, odnosno kao odbranu Milana Nedića i njegovog kvislinštva i trogodišnjeg dobrovoljnog podaništva i saradnje s nacistima.

Demanti na komentar teksta „Imunolozi podigli rejting ”

U tekstu pod naslovom „Imunolozi podigli rejting ” koji ste objavili 24.04.2018. god. u listu Danas, naučni saradnik Bojana Simović Marković je 29. aprila 2018. u 23.29h napisala komentar koji ste objavili, a u kome se navode imena prof. dr Dejana Baskića i kako dotična piše dr Nemanje Zdravkovića.

Čekajući dokaz da narod „gleda u budućnost“

Poslednjih dana u više navrata Aleksandar Vučić nagoveštava narodni referendum o rešavanju statusa Kosova i Metohije. Očita je želja predsednika da se sakrije iza leđa naroda.

Naš grad ili da li je baš naš

NIS – ovo ne smete da slikate! Kakva nadrealna scena: u našem gradu, na našim ulicama, našim fasadama ne smemo da fotografišemo ono što je naše! Da li je ovo okupacija?

Kakav kupleraj!

Pročitao sam razgovor sa rediteljem Ivanom Vukovićem koji je vodio vaš novinar Dragan Eraković.

Srbljanović: Isleđivanje mame

Kada je list „Danas“ 13. februara 2011. godine, a povodom istupanja Aide Ćorović protiv nametanja hidžaba u sandžačkoj zajednici…