Reakcije

Poruka Železnjaka koju je režim prećutao

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ u potpunosti podržava izjavu Sergeja Železnjaka zamenika generalnog sekretara Jedinstvene Rusije i potpredsednika odbora za spoljnu politiku ruske Dume.

Ćosić nije bio učesnik protesta

Kolumna Nikole Samardžića (Danas 29.06.2018) me je začudila i iznenadila. Bio sam u dilemi da li se radi o „ličnom stavu“ ili profesionalnom prilogu.

Predsedniče, izborite se za kidnapovane Srbe!

Nema kompromisa bez kidnapovanih Srba i bez presuda Specijalnog suda, za zločine vođama terorističke, zločinačke „OVK“!

Klupska generalska elita

U svom kolektivnom reagovanju na tekst „Ima li morala u generala“, Klub generala i admirala Srbije u stilu pamfleta, bez činjenica, strastveno zagovara upravo elitizam i značaj svog društvenog rada koji je diskutabilan.

Nijedna vojska ne bi dozvolila da joj se ubijaju vojnici

Kao stalni čitalac lista Danas veoma sam neprijatno iznenađen što je u brojevima 144 od 15. juna i u dvobroju od 16-17. juna ove godine u rubrici Suočavanje i Društvo u tekstovima „Kako je JNA osvajala Hrvatsku i BiH za Srbe“ i „JNA baza zločina Srbije koje su potpisali novinari“ J. D. i S. Č. izneto toliko neistina, laži i praznih floskula bez ijednog dokaza.

Ravnogorske legende Radoša Bajića

„Jedanaestog maja navršilo se 77 godina“ – piše Radoš Bajić u svojoj kolumni u Politici – „otkako je pukovnik vojske Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca po imenu Dragoljub Draža Mihailović sa grupom oficira…

Priče za decu predškolskog uzrasta

Koga god da sam sreo posle sada već čuvene konferencije za štampu u Akademiji, pitao se kakva je bila njena svrha.

Srbija zahvalna svojim borcima

Nekadašnji vođa žutog preduzeća od Starog grada napravio je porodično preduzeće.