Reakcije

Nova predizborna koalicija - SNS i LGBT 2

Nova predizborna koalicija – SNS i LGBT

Dveri su pogodile u centar: iza Zakona o istopolnim zajednicama, Zakona o rodnoj ravnopravnosti i Zakona o zabrani diskriminacije stoji SNS, a ne Gordana Čomić. Ni manje reči ni veće istine!

Rekvijem za elitu 10

Rekvijem za elitu

Ne dešava se često da me oponent nadmaši pristojnošću izražavanja, kao što je to učinio kolumnista Danasa B. Klanšček.

Poseban bezobrazluk 11

Poseban bezobrazluk

U dvobroju Vašeg lista br. 8601/02, od 17-18. aprila 2021. godine, na stranama I i II dodatka Nedelja/Trag objavljen je članak Predraga Slijepčevića pod naslovom „Je li SANU spremna za tripl-dabl?“ i antrfileom „SANU protiv naukometrije“.

Zagovarate li anarhiju 12

Zagovarate li anarhiju

Dana 19. 4. 2021. godine u dnevnom listu Danas na strani broj 10 na strani „dijalog“ objavljen je tekst pod naslovom izvršiteljski banditizam sa nadnaslovom ćoškarenje autora Gojka Vlaovića.

Univerzitetska porodica Topalović 13

Univerzitetska porodica Topalović

Autorski tekst Borisa Begovića, bivšeg studenta Ekonomskog fakulteta i supruga Danice Popović, pod nazivom „Kajzer Soze iz Mrduše Donje“ najjednostavnije se može objasniti latinskom izrekom „manus manum lavat“ (ruka ruku mije).

Niz neistina o meni 14

Niz neistina o meni

Povodom nekoliko članaka koji su objavljeni u vašem listu, a povodom podnetog Zahteva od strane prof. Danice Popović Odboru za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu za utvrđivanje moje etičke odgovornosti, želim da saopštim sledeće.