Reakcije

Pravo na isplatu penzija

U tekstu gospodina Nenada Novičića „Čerupanje penzionera na drugi način“ u Danasu od 9. 1. 2019. godine na strani 14, pomenuto je i upozorenje advokata na zastarevanje naplate zasluženih a neisplaćenih penzija.

Čerupanje penzionera na drugi način

Članovi Udruženja sindikata penzionera Srbije (USPS), koji su u okviru akcije „Pravo i pravda za penzionere“ postupili po uputstvu Izvršnog odbora ovog udruženja iz maja prošle godine….

Simfonija neznanja i neistina o hrišćanstvu

Veliki verski datumi, Božić i Uskrs, prilika su da praznični brojevi novinskih izdanja objavljuju tematske priloge na teme iz istorije crkve, položaja i uloge crkve i religije u društvu.

Basarino bacanje blata na opoziciju

G. Basara je, kako sam reče, odlučio da podstaknut pismom ovog čitaoca zašilji plajvaz i po prvi put u istoriji srpskog novindžluka napravi presedan i čitaocima napiše sitnu knjigu.

Spinovanje Ivana Ivanovića

Humorista i voditelj Ivan Ivanović je na svom tviteru u nekoliko navrata poslednjih dana napadao list Danas zato što je na sajtu našeg lista objavljena rečenica: „Ivan Ivanović tvrdi da je novi vlasnik TV Prva skinuo njegovu poslednju emisiju“.

Instrumentalizovanje jedne tragedije

U vašem jučerašnjem izvještavanju sa događaja iz Banjaluke, koji je iskreno govoreći bio dobrim dijelom jednostran, da ne kažem tendeciozan, bilo je dosta neistina vezano za događanja oko Davora Dragičevića, oca tragično nastradalog mladića Davida Dragičevića, prije svega u dijelu izjava tendencioznih sagovornika vašeg lista.