Kolumne

Kolumne 2

Pesak u glavi

Osim onih koje sam smatrao idiotima – mislim na osobe koje ne daju pet para na politiku i nikada ne glasaju – a koje nakon što sam „revidirao“ smatram najrazboritijim, ostatak Srbije je podeljen na psihotizovanu grupu koja misli da bez Vučića nema života i ne manje psihotizovanu grupu koja misli da s Vučićem nema života.

Kolumne 9

Snajkin greh

Ready or Not (Ko se nije sakrio…), režija: Met Betineli-Olpin, Tajler Žilet, scenario: Gaj Bjusik, Rajan Marfi, zemlja: SAD/Kanada, 2019.

Kolumne 10

Smešnotužne slike naših života

Hajde da obnovimo gradivo: novinarke Tanja Aleksić i Emina Kovačević (donedavno i Jovana Štetin) za nedelju pre podne pripremaju na N1 televiziji emisiju „7 na N1“, dakle, subjektivni izbor objektivnih događanja tokom minule sedmice.

Kolumne 11

Politika emocija

Široj javnosti nije poznato – nije, uostalom, informacija od javnog značaja – da Zoran Đinđić uopšte nije „voleo“ potonjeg predsednika DS-a i glavnog moderatora njene buduće propasti, JexS-a Tadića.

Kolumne 12

Jazavci pred tužilaštvom

Taman kada čovek pomisli da daljeg i veće apsurda nema, poput vulkana iz grotla Centralne otadžbinske uprave Srpske napredne stranke pojavi se nova, brža, jača, bolja – budalaština.

Kolumne 13

Dvaput izbori

Opšte izbore vrh vladajuće SNS neupadljivo odavno najavljuje za Mladence – za 22. mart 2020.

Kolumne 15

Moralni odron

„Ministar finansija Siniša Mali rekao je da će usvojeni set poreskih zakona doprineti daljem rastu privrede i otvaranju novih radnih mesta.“