Kolumne

Kolumne 2

Policijski dan

Namestih se prekjuče u 15.00 h pred televizor da pogledam konferenciju za štampu kriznog štaba i umesto konferencije videh – krizu štaba.

Kolumne 8

Okoronjavanje

Kapitalizam je pogođen krizom koja nije samo ekonomska, finansijska, politička, korono, već i kriza legitimiteta jer tržište nije više glavni protagonista stvarnosti nego to sve više postaje država.

Kolumne 11

Dolar i moral

Stručne ali i odokativne procene koliko će ovaj planetarni haos da košta pljušte sa svih strana, optimisti tvrde da će sve to kad-tad narod pozlatiti, a pesimisti da ni najcrnja procena nije nerealna.

Kolumne 12

Na ljutu ranu – ljutu muku

Jeste pičvajz, jeste epidemija, ali se i dalje klonim televizora, naročito informativnih programa, što svima toplo preporučujem. To, međutim, ne znači da vreme provodim u apsolutnom medijskom mraku.

Kolumne 13

Sa pločicom u klinču

Hajde da se pretvaram da je sve uobičajeno – ne mogu da napišem baš i normalno, budući da tako nešto oko nas odavno nije – te nudim tekst o (uglavnom), lošem radu tzv sportskih žurnalista. Moja je to omiljena teme, a sudeći po komentarima, i ponekih čitalaca „TELEtine“.

Kolumne 14

Jahači apokalipse

Poštovani građani Srbije, izgleda da je Prvorođeni našao način kako da nas sve zajedno natera da ostanemo kod kuće i da preguramo ovu pandemiju.

Kolumne 15

Fascikla

Šta će biti sa fasciklom sa papirima na kojima je predsednik Vučić ispisao koliko ćemo para dobiti u vreme korone, još ne znamo.