Kolumne

Protest

Bili smo se malo zaleteli pa kupili povoljno neku raubovanu japansku mašinu.

Ko je blesav

Šta bi sa informacijom predsednika Srbije o planiranim hapšenjima na severu Kosova, kojom je uzbunio javnost i podigao adrenalin pred opštinske izbore, ocenjujući je kao udar na Srbe kako bi ostali bez vlasti i uporišta.

Skopski putopis

Godinama slušam fame o identitetsko-urbanističkom cunamiju koji je devastirao Skoplje i pretvorio ga u „smehotresno ruglo“, ali „na lice mesta“ nisam izlazio sve do prekjuče.

NaKUPci

Sve je u sportu manje-više trgovina, složiće se većina, prihvatala ili ne prihvatala „moderno“ shvatanje vrhunskog gladijatorstva.

Blesav je on odavno

Srbiji je, konačno, predstavljen plan za rešavanje kosovsko-metohijskog problema. Taj plan, doduše, nije obelodanjen ni na Saboru Srpske pravoslavne crkve, niti u Skupštini Srbije, a ni u Briselu.

Kako se dobijaju izbori

Dugonoga Ruskinja, alkohol i novac na ekskluzivnom mestu – Ibici, upravo gledamo dragi čitaoci, kako se dobijaju izbori za Evropski parlament.

Ide Mile Grdeličkim putem

Je li, more, ljudi, zna li neko – ide li Mile Dodik ikad u Banja Luku, „vrši“ li tamo dužnosti koje formalno obnaša, svraća li uopšte u BiH ili se preselio u Srbiju i stupio na dužnost izvanrednog i opunomoćenog zanosača Vrhovnih Muda.

Puj pike…

Kao u svima znanom dečijem izgovoru „puj pike, ne važi se“, Fudbalski savez Srbije svako malo okreće ćurak, prelazeći preko svojih odluka. Kao da su ih na Terazijama 35 donosili pod prisilom ili pri nezdravoj pameti, ne držeći se propisa, bez uvida u sve okolnosti i moguće reperkusije.