Lični stavovi

Vulin se ponovo rađa

Priroda je proigrala poverenje predsednika Srbije i može ga povratiti samo udvostručenim rađanjem novih podanika, u tome će joj država Srbija pomoći, ali će je i nadzirati, kao što nas nadzire MMF, koji nama pomaže.

Vulinova privatizacija države

Izvesno je da se, sve češće, susrećemo sa neodgovornošću pojedinih aktera na političkoj sceni Srbije i njihovim uticajem na ugrožavanje Ustavom i zakonima propisanih nadležnosti, prava i obaveza, kako organa javne vlasti, tako i građana.

Ja sam Olivera, ali ne ta

Primorana sam da se ovim putem obratim javnosti, jer se moje ime već danima povlači po blatu i prašini, a nije mi pružena mogućnost da skinem s njega ničim izazvanu ljagu.

Čedomir Jovanović je srpski Robespjer

Često sam u svojim tekstovima isticao ključnu ulogu nereformisanih, kriminalizovanih i totalno privatizovanih tzv. službi državne bezbednosti, u agoniji u koju je od pada komunizma upalo srpsko društvo i njegova takozvana država.

Nastavak braka Putina i obaveštajnih službi

Veoma ubedljiva i očekivana pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji, pored toga što je zacementirala kurs ruske politike u narednih šest godina, znači i nastavak snažnog oslanjanja na ogromni, kompleksni i veoma efikasan obaveštajni aparat u kreiranju i vođenju državne politike.

Problemi srpskog sporta – kako izaći iz krize?

U poslednje dve decenije gotovo sve stranke na političkoj sceni Srbije imale su priliku da budu deo vlasti i da pomognu da uspesi srpskog sporta šalju lepu sliku o Srbiji.

Hrani sina, pa šalji u političare

U jednoj zemlji, ni nalik na ovu našu, na konferenciji za štampu, lider jedne stranke se obratio novinarima, povodom rezultata na upravo završenim izborima…