Lični stavovi

Kako da se mnogo ne razočarate

1. Ne očekujte ništa dobro ako se sami ne potrudite. Pa i tada – opet – redovno sve pokvari(s)te.

Poslanik Atlagić, slika i prilika vlasti

Iako smo više puta ukazali na porast netolerancije u srpskom društvu, govor mržnje u parlamentu Srbije ne samo da nije zaustavljen, već je intenziviran.

Nacionalna ludnica ili nacionalni stadion

Leskovac, Subotica, Zaječar, Loznica, Kraljevo i Vranje, voljom predsednika Srpske napredne stranka, Aleksandra Vučića, dobiće fudbalske stadione, kapaciteta 8.200 gledalaca, od kojih svaki košta po dvadeset miliona evra.

U zemlji Arkanovog huligana

Srpsko društvo je definitivno dovedeno do stanja u kome se život pojmi, jedino uz pomoć čulne percepcije.

Mladenka, oprosti nam!

Nakon što su ispalili rafal u šezdesetdevetogodišnjeg djeda Ivana, sedamdesetogodišnju babu Matiju te njihovog tridesetšestogodišnjeg sina Mladena, pripadnici Prvog sarajevskog korpusa Armije Bosne i Hercegovine vratili su se u kuću po ostale članove porodice Zadro.

O samo jednom slučaju mobinga u Vojsci Srbije

Pre izvesnog vremena od nekoliko radnih organizacija u Srbiji sam na osnovu Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja tražio da mi dostave informacije o frekvenciji i formama mobinga u svojoj radnoj sredini.

Vučić je javnu funkciju podredio svojoj partiji

Predsednik države obavlja javnu funkciju, jer: izražava državno jedinstvo, predstavlja Srbiju u zemlji i inostranstvu, vrši druge poslove iz ustavne nadležnosti predsednika Republike.

Glumački delirijum Tike Stanića

Festival u Nišu se vratio kući. Posle više od deset godina, festival je centralno mesto zauzeo u hotelu „Ambasador“, najgorem hotelu na svetu a najboljem za Festival. Nalazi se na 200 metara od tvrđave u strogom centru Niša.

Zlatibor Lončar i familija

Zbog čega godinama svake nedelje, manje ili više pišem o zdravstvu, kao rak rani našeg društva? Zbog toga je medicina moj život. Veći sam deo života proveo u bolnici nego u kući: pišem o onome što najbolje znam.