Lični stavovi

Beogradska žica

Umišljeni savski gondolijeri koji iz Starog dvora haraju Beogradom nastavljaju da mrze naš grad zadajući mu nove rane. Ovog puta im je žrtva ono što je Beogradu najvrednije – tvrđava.

Ugroženo finansijsko poslovanje JP EPS

Proizvodnja električne energije u termoelektranama „Nikola Tesla“ (TENT), koje proizvode oko 50 odsto ukupne električne energije u Srbiji, najviše zavisi od uglja koji im se isporučuje iz rudarskog basena Kolubara.

Zašto smo se samopozvali u zgradu RTS-a

Da nismo ušli u RTS Vučić bi se i dalje pred domaćom, a još više pred međunarodnom javnošću prikazivao kao državnik u čijoj zemlji cveta demokratija, gde ljudi žive bolje nego ikad i gde možeš do mile volje da protestuješ.

FSSrpski inat

Pronaći ćemo zamenu za svakoga kome se ne sviđa selektor, glasila je u preteća poruka koju je sportski direktor FSS Darko Kovačević uputio „pobunjenicima“ u nacionalnoj selekciji kojima se ne sviđa Mladen Krstajić.

Tragikomedija oko ugovora za aerodrom

Ovih dana napunila se cela godina od kako je 22. 3. 2018. potpisan ugovor o koncesiji za aerodrom „Nikola Tesla“.

Ajd, u zdravlje…

Jedna moja rođaka, lekar po zanimanju, radi u Hamburgu od februara ove godine. Prijavila se za posao u Nemačkoj još 2017, u međuvremenu vredno učila nemački. Plata – tri hiljade eura, za početak…

„Beograd ima plan kako da reši saobraćajne gužve!“

Ovaj naslov mogli ste pročitati u većini dnevnih listova pre nekoliko dana. Svakom je, naravno, pao na pamet metro, kao decenijama pominjano (i neostvareno) rešenje.

Opravdane proteste ne mogu voditi sledbenici Ljotića

Savez antifašista Srbije podržava opravdane proteste građana nezadovoljnih socijalno-ekonomskim položajem, kao i medijskim i drugim neslobodama, što je neposredna posledica autoritarnog karaktera režima koji sprovodi Aleksandar Vučić.