Novi Pazar

Novi Pazar: Oprema se privremena bolnica 1

Novi Pazar: Oprema se privremena bolnica

Privode se kraju radovi na opremanju privremene bolnice u Novom Pazaru, za pacijente inficirane sa korona virusom, koji su sa lakšom kliničkom slikom.

Mevlud Dudić: Pacijentima omogućiti molitve 8

Mevlud Dudić: Pacijentima omogućiti molitve

Predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftija Mevlud Dudić obratio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa zahtevom da se svim muslimanima u bolnici na Sajmu i drugim zdravstvenim ustanovama omogući ishrana u skladu sa propisima islama, kao i da se za pacijente islamske veroispovesti obezbedi poseban prostor za molitve.

Novi Pazar: Povećava se broj obolelih 10

Novi Pazar: Povećava se broj obolelih

Broj obolelih od korona virusa u Novom Pazaru, od danas kasno popodne, povećao se za devet novootkrivenih. Tako da je ukupan broj inficiranih ovim virusom 22.

Ispituju se kontakti obolelog 11

Ispituju se kontakti obolelog

Veterinarski institut iz Kraljeva, u sredu uveče, potvrdio je da je jedna osoba iz Novog Pazara zaražena korona virusom.

Od korona virusa 12 obolelih u Novom Pazaru 12

Od korona virusa 12 obolelih u Novom Pazaru

Broj inficiranih korona virusom u Novom Pazaru, za 24 sata, drastično je uvećan. Danas,kasno popodne, potvrđeno je 11 novih slučajeva i ukupan broj obolelih je sada 12.

Prvi oboleli od korona virusa u Novom Pazaru 14

Prvi oboleli od korona virusa u Novom Pazaru

Prvi registrovani pacijent zaražen korona virusom u Novom Pazaru je pedesetosmogodšnji muškarac. Sinoć je iz Veterinarskog instituta u Kraljevu stigla potvrda da je pozitivan na covid 19. Inače, u toj ustanovi, juče su analizirana četiri uzorka iz Novog Pazara. Došla je potvrda da su tri negativna i jedan pozitivan.

Novi Pazar: Uhapšen kradljivac mobilnih telefona 15

Novi Pazar: Uhapšen kradljivac mobilnih telefona

A.M. (25), iz Novog Pazara, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio četiri teške krađe. Policija ga je zatekla, jutros rano, u jednom servisu mobilnih telefona, odakle je pokušao da odnese mobilne telefone, tablete i drugu opremu.

PrvaPoslednja