Novi Pazar

„Samoopredeljenje“ krenulo iz Novog Pazara

Predizborna kampanja za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) lista („Samoopredeljenje – dr Sulejman Ugljanin“ i „Bošnjačka matica akademik Muamer Zukorlić muftija“) koje je Republička izborna komisija (RIK), do sada, proglasila se zahuktava.

Zabranjeni radovi na Arap džamiji

Republički zavod za zaštitu spomenika kulture doneo je rešenje kojim se zabranjuje Islamskoj zajednici (IZ) u Srbiji – Muftijstvo sandžačko, izvođenje radova „rušenja ostatka zidova i minareta Arap džamije“, zato što se izvode bez utvrđenih mera tehničke zaštite.

Od Arap džamije ostao samo minaret

Vreme je da Novi Pazar dobije stariju i lepšu građevinu od Arap džamije, koja je do minulog utorka, na početku sada Stare čaršije vekovala, još malo pa pet stoleća.

Krstić adut za debitantsku sezonu

Povremeni košarkaški reprezentativac Srbije i učesnik Prvenstva Evrope u Sloveniji 2013. godine sa našom najboljom selekcijom vođenom od strane Dušana Ivkovića, Nemanja Krstić (25-205cm) u sledeće dve godine braniće boje Novog Pazara.

Za mesec dana nova saobraćajnica

Od pre dva dana raskrsnica novopazarskih ulica Višegradska, Veljka Vlahovića, Marka Kraljevića, Hadžet i Generala Živkovića, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, zatvorena je za saobraćaj.

Proglašene dve liste

Nije bilo iznenađenja ko bi mogli da budu prvi kandidati za izbore za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV).

Pad u igri moguć je samo zbog kartona i povreda

Mala očekivanja od mlade ekipe, bodova iz pet kola nedovoljno – logička postavka stvari navodi na samo jedan zaključak – ono što se dogodilo fudbalerima Novog Pazara na startu prvoligaškom šampionata nikoga nije iznenadilo.

Ugljanin se odlučio za „Samoopredeljenje“

Dve od tri velike bošnjačke partije, SDA Sandžaka i Stranka pravde i pomirenja (SPP), potvrdile su očekivanja koje će izborne liste podržati na predstojećim izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV). 4.novembra.

Poginuo zamenik tužioca u Novom Pazaru

Zamenik novopazarskog osnovnog javnog tužioca Relja Petrović poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Sjenicu, kod sela Kneževac.

Prva Poslednja