Novi Pazar

Novi Pazar: Revakcinacija seoskog stanovništva za vikend 7

Novi Pazar: Revakcinacija seoskog stanovništva za vikend

U subotu i nedelju, na seoskom području Novog Pazara, revakcinisaće se građani, koji su pre tri sedmice primili prvu dozu. Formirano je pet zdravstvenih ekipa, koje će, po nekoliko sati, raditi u 10 seoskih ambulanti.

Vakcinacija novinara iz BiH u Novom Pazaru? 10

Vakcinacija novinara iz BiH u Novom Pazaru?

Novopazarski Zavod za javno zdravlje (ZZJZ), u proteklih desetak dana, primio je više od 100 zahtava građana BiH,Crne Gore i Kosova da se vakcinišu protiv korona virusa.

Počinje obnova Kule motrilje u Novom Pazaru 12

Počinje obnova Kule motrilje u Novom Pazaru

Radovi na sanaciji i obnovi „Kule Motrilje“ na novopazarskoj tvrdjavi počeće narednih dana, a potom dolaze na red i drugi kulturno-istorijski spomenici u Novom Pazaru, najavili su predstavnici lokalne samouprave.

Više hospitalizovanih, još dva preminula u Novom Pazaru 13

Više hospitalizovanih, još dva preminula u Novom Pazaru

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice i u privremenoj bolnici u Novopazarskoj Banji, pethodnog dana, povećao se broj ležećih pacijenata zaraženih korona virusom. Ukupno je hospitalizovano 175 pacijenata, najviše iz Novog Pazara, slede Raška,Sjenica i Tutin.

Sandžak media: Nemamo veze sa uređivanjem Sandžak pressa 15

Sandžak media: Nemamo veze sa uređivanjem Sandžak pressa

Firma Sandžak media doo demantovala je pisanje portala SNEWS i Sandžačke.rs da je povezana sa uređivačkom politikom portala Sandžak press, niti sa komentarima koji su se pojavili ispod teksta „Nova hajka botova na Arap džamiju“.

PrvaPoslednja