Novi Pazar

Muzafer Čepeljac: Drugačiji od svih 2

Muzafer Čepeljac: Drugačiji od svih

Do prošle godine Muzafer Čepeljac (30) bio je samo jedan od najboljih bodibildera u istoriji Novog Pazara, od tada o njemu se mnogo više govori kao o ocu fenomen – devojčice, osmogodišnje Ajše, o kojoj će više reči bit u jednom od narednih brojeva.

Mutavdžić: Nigde ne idem iz Pazara 4

Mutavdžić: Nigde ne idem iz Pazara

Konkurencija nikad veća, izbor ne može biti lakši. Nelogično, samo za one koji ne poznaju novopazarsku sportsku scenu i doprinos koji su joj dali igrači iz drugih gradova.

Svetsko zlato i bronza, evropsko srebro, finale plej-ofa... 5

Svetsko zlato i bronza, evropsko srebro, finale plej-ofa…

Od četiri novopazarska muška kluba u elitnim ligama jedan je zastao na korak od titule (KMF Novi Pazar), drugi je nastupio na završnici Kupa (OKK Novi Pazar), treći je dogurao do plej-ofa, a četvrti na vreme kroz plej-aut zadržao superligašku poziciju.

Džudžo: Odluka o mojoj smeni nelegalna 8

Džudžo: Odluka o mojoj smeni nelegalna

Odbor SDA Sandžaka u Tutinu, poslednjeg dana prošle godine, jednoglasno je doneo odluku da iz partije isključi bivšeg predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Esada DŽudža. Obrazloženo je da je Džudžo prekršio programska dokumenta te stranke.

Otkloniti državnu diskriminaciju Bošnjaka 9

Otkloniti državnu diskriminaciju Bošnjaka

Predsednica Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Jasmina Curić na konferenciji za novinare izjavila je da je ova godina za nacionalni savet Bošnjaka „bila vrlo dinamična“ i obeležila ju je borba za zaštitu prava i rešavanje statusa Bošnjaka i Sandžaka i „otklanjanje diskriminatorskog odnosa države prema Bošnjacima u svim oblastima“.

Suđenje policajcu Belojici u Užicu 12

Suđenje policajcu Belojici u Užicu

Posle više od dve godine, konačno se zna da će suđenje policajcu Rajici Belojici, iz Tutina, biti u Višem sudu u Užicu. Taj sud je odredio Vrhovni kasacioni sud.

Auto-put, aerodrom i dijaspora za nove investicije i goste 13

Auto-put, aerodrom i dijaspora za nove investicije i goste

Danas, kao i devedesetih godina prošlog veka, Novi Pazar je dolina džinsa i trgovine, ali se poslednjih godina u ovom gradu na jugozapadu Srbije znatno razvila proizvodnja nameštaja i obuće, građevinarstvo je u ekspanziji, dok mnogi vide turizam kao ogromnu razvojnu šansu regiona.

Sekunde kao večnost 15

Sekunde kao večnost

Lude završnice košarkaških utakmica nisu neuobičajene, ali da ih bude baš toliko kao u slučaju Novog Pazara ove sezone, to se graniči sa neverovatnošću. Od 20 odigranih u dva takmičenja (ABA2 i KLS) deset je odlučeno u finišima.

PrvaPoslednja