Novi Pazar

BNV zatvara vrata za Azizija 2

BNV zatvara vrata za Azizija

Ismet Azizi, predsednik albanske nevladine organizacije „Kosovo za Sandžak“, ponovo je u akciji „dokazivanja“ negiranja postojanja Bošnjaka i tvrdnji da su to asimilizovani Albanci.

Pretnje Haliloviću u krugu Opšte bolnice 5

Pretnje Haliloviću u krugu Opšte bolnice

Više od dva i po meseca trebalo je Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru da sasluša, u svojstvu svedoka-oštećenog, novopazarskog novinara i urednika portala Snews, Medina Halilovića.

Policija počela Sablju 2 8

Policija počela Sablju 2

Od pre deset dana u Novom Pazaru su prisutne pojačane policijske snage i žandarmerija.

Od izbornog predmeta do kompletne nastave 10

Od izbornog predmeta do kompletne nastave

Sedma generacija bošnjačke dece započela je obrazovanje na maternjem bosanskom jeziku, koja se izvodi u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Sandžaku.

Policija i Žandarmerija kontrolisale Novi Pazar 11

Policija i Žandarmerija kontrolisale Novi Pazar

U razmaku od samo dva dana, na centralnim novopazarskim ulicama dogodile su se dve pucnjave u kojima je troje ljudi zadobilo teže telesne povrede i jedno mahanje pištoljem u ugostiteljskom objektu.

Čije je vakuf groblje? 12

Čije je vakuf groblje?

Od minule srede ujutru, u Novom Pazaru ponovo se „otvoreno“ osluškuje netrpeljivost dve islamske zajednice (IZ) – IZ Srbije i IZ u Srbiji.

Vulin: Od sutra u Novom Pazaru angažovana i Žandarmerija 13

Vulin: Od sutra u Novom Pazaru angažovana i Žandarmerija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras u Novom Pazaru da će od sutra biti pojačane aktivnosti policije i angažovana Žandarmerija u tom gradu i istakao da država neće dozvoliti obračune kriminalnih bandi i da će sačuvati bezbednost svakog našeg građanina.

Izabrane nove sudije Višeg suda u Novom Pazaru 15

Izabrane nove sudije Višeg suda u Novom Pazaru

Visoki savet sudstva izabrao je predsednicu Osnovnog suda u Novom Pazaru Anu Pejčinović i sudiju tog suda Zuhru Spahić za nove sudije Višeg suda u gradu, saznaje radio Sto plus.

PrvaPoslednja