Novi Pazar

Novom Pazaru ništa nije poklonjeno

U Službenom listu FSS ,,Fudbal“, od 24. maja prošle godine, u glavi naslovljenoj ,,Sistem takmičenja i utvrđivanje plasmana u Prvoj ligi“ i odeljku ,,Propozicije takmičenja Prve lige Srbije za takmičarsku 2018/19. godinu“, član 31, piše:

Novi Pazar: Na korupciju punim kapacitetom

Sprovođenje Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) u Novom Pazaru može da počne. Ovaj dokument je usvojen pre nešto više od tri meseca, a izabrani su i članovi Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF), koji će pratiti njegovu primenu.

Suzbijanje prosjačenja u Novom Pazaru

Suzbijanje prosjačenja na novopazarskim ulicama, posebno zaštita dece od takvih zloupotreba, bila je tema zajedničkog sastanka predstavnika nadležnih institucija u ovom gradu. Domaćin sastanka bio je Centar za socijalni rad.

Poker asova sa strane

Ako sportista iz jednog dođe u drugi grad nepisano pravilo kaže, da bi ga nova sredina prihvatila , trebalo bi da je dva do tri puta bolji od domaćeg igrača.

Ringišpil se vrteo prekovremeno

Četiri novopazarska superligaša u sezoni 2018/19. vodila su desetorica trenera, mada nećemo pogrešiti i ako kažemo da ih je bilo jedanaest.

Novi Pazar domaćin trećeg kola Kupa Srbije u atletici

Treće kolo Kupa Srbije u atletici, koje će se održati predstojećeg vikenda u Novom Pazaru, okupiće više od 200 takmičara i biće masovnije od prethodnih nadmetanja održanih u Beogradu i Sremskoj Mitrovici, najavili su danas organizatori.

PrvaPoslednja