Život

Korona je promenila način ishrane Nemaca 2

Korona je promenila način ishrane Nemaca

Rad kod kuće, razna ograničenja, neke nestašice, skandal u industriji mesa… Pandemija korone promenila je način života Nemaca. A to se odnosi i na njihov način ishrane.

Opala prodaja šampanjca zbog pandemije 8

Opala prodaja šampanjca zbog pandemije

Globalna prodaja šampanjca smanjena je za trećinu ili 100 miliona boca, jer je ove godine pandemije korona virusa zatvorila barove i restorane, prenosi Rojters.

Da li su medicinske rukavice od lateksa višak ili neophodna zaštita u teretani? 10

Da li su medicinske rukavice od lateksa višak ili neophodna zaštita u teretani?

Svi oni koji su pre vanrednog stanja vežbali u teretani, kao i oni koji su planirali da počnu, sigurno su sa nestrpljenjem očekivali njihovo otvaranje. Teretane su sada otvorene, međutim, korona virus i dalje vlada. Zato je, kao i na drugim mestima, i ovde neophodno povesti računa o nekoliko važnih preventivnih mera.

Besplatni filmovi na parkiralištu na Adi tokom celog juna 12

Besplatni filmovi na parkiralištu na Adi tokom celog juna

Dugoočekivani Drive in bioskop na Adi, nastao u saradnji Kombank Dvorane i Grada Beograda, počinje sa radom u ponedeljak 01. juna u 21 čas pod sjajem zvezda nad beogradskom prestonicom, dok će one „filmske zvezde“ zablistati upravo na platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom.

Zašto se javlja anksioznost i kako je prepoznati? 14

Zašto se javlja anksioznost i kako je prepoznati?

Strah i anksioznost predstavljaju sastavni deo života i iako su to neprijatne emocije, ona su često i korisne – omogućavaju nam bržu procenu situacije opasnosti u kojoj se nalazimo i pripremaju nas za brzu reakciju „bori se ili beži“.