Redakcijski komentar

Vesić i Alan 2

Vesić i Alan

Građani imaju pravo da znaju na šta se troši njihov novac, a vlast je dužna da ih o tome izvesti.

Nastavak puta 3

Nastavak puta

„Drago mi je da je Vučić potvrdio spremnost da dodje u Brisel u svakom trenutku kad ga pozovemo kako bismo nastavili put ka sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji odnosa i rešavanju svih otvorenih pitanja jednom i zauvek“, rekao je Miroslav Lajčak nakon sastanka sa predsednikom Srbije.

Jarbol razdora od 265 miliona 8

Jarbol razdora od 265 miliona

Sve što treba da se zna o jarbolu koji će biti izgrađen na beogradskom Ušću jeste da je to bila ideja alfe i omege ove zemlje – Aleksandra Vučića.

LiceREMno 9

LiceREMno

Licemerje koje pokazuje Regulatorna služba za elektronske medije (REM) kada pokreće nadzor nad tri televizije koje se emituju samo preko pojedinih kablovskih operatera, dok sa druge strane propušta sve one, blago je reći, nepravilnosti na šest televizija sa nacionalnom frekvencijom, ne treba uopšte da nas čudi i zabrinjava.

Lutovac i Lečić 10

Lutovac i Lečić

Bitka za pečat Demokratske stranke vođena od prošle godine i šekspirovskog zasedanja Glavnog odbora u sali Madlenianuma završena je u korist sadašnjeg predsednika i bivšeg ambasadora u Podgorici Zorana Lutovca.

Jovanjica u Briselu 11

Jovanjica u Briselu

Poslanici Evropskog parlamenta juče su u Odboru za spoljne poslove podržali kompromisne amandmane na izveštaj o Srbiji, u kojima se vlast poziva da do kraja reši afere Krušik, Jovanjica, Telekom Srbiji, kao i slučaj Savamala, javio je portal EWB.

Pamćenje po dobru 13

Pamćenje po dobru

Vest o smrti poznatog srpskog kantautora Đorđa Balaševića potresla je ceo region i ne prestaju ispoljavanja žalosti od kako je Panonski mornar preminuo u petak u 68. godini, od komplikacija izazvanih korona virusom.

Ko je stvoren da pobedi SNS? 14

Ko je stvoren da pobedi SNS?

Borko Stefanović, zbog čije su prebijene glave u Kruševcu krajem 2018. počeli petomesečni subotnji protesti protiv vlasti SNS, ovih dana je u istom gradu poručio narodu da je „SSP stvoren da pobedi Aleksandra Vučića i on zna da će se to desiti u narednom periodu“.

Vanredna Ana 15

Vanredna Ana

Premijerka Srbije Ana Brnabić sazvala je hitnu, vanrednu konferenciju u ponedeljak uveče, koja je prilično zbunila javnost u Srbiji.