Redakcijski komentar

Posredovanje i poruke 2

Posredovanje i poruke

Delegacija Evropskog parlamenta na čelu sa specijalnim izvestiocem EP za Srbiju Vladimirom Bilčikom i liderom Evropske narodne partije (EPP) Manfredom Veberom poručila je srpskim zvaničnicima da će učiniti sve da Srbija dobije fer i slobodne izbore.

Korak dalje 3

Korak dalje

Vučićeva vlast uvek ide korak dalje od svega što smo dosad od političkih sukobljavanja, zavaravanja i zavođenja javnosti imali priliku da vidimo u postkomunističkom periodu.

Pokretač 8

Pokretač

Predsednik Vučić ne libi se toga da radi i kao pokretač javnog mnjenja na dnevnoj osnovi.

Poraz sa više nula 9

Poraz sa više nula

Onomad je bilo „Nebo se otvorilo“, a sada „Zemljo, otvori se“.

Smeniti Malog 11

Smeniti Malog

Bahatost vlasti Srpske napredne stranke ponekad je potpuno apsurdna, i pokazuje u kakvom su stanju, zapravo njeni nosioci, budući da ne dopuštaju sebi ni neki trzaj normalnog političkog ponašanja.

Čiji protest 12

Čiji protest

Baš ono što nije trebalo da se dogodi u danima kada je protest „1 od 5 miliona“ beležio uspeh zbog poništavanja doktorata ministra Siniše Malog upravo se desilo.

Nula iz kulture 13

Nula iz kulture

Ne zvuči li paradoksalno da je nakon višegodišnjih zahteva, molbi, apela da budžet za kulturu dostigne famoznih 1 odsto od ukupnog budžeta Srbije taj budžet ove godine manji za milijardu i sto miliona dinara u odnosu na prošlogodišnji, a procentualno najmanji u poslednjih šest godina?

Spas Univerziteta 14

Spas Univerziteta

Više od pet godina trebalo je Univerzitetu u Beogradu da smogne snage i javno prizna da je doktorska disertacija ministra finansija Siniše Malog plagijat.

Iz afere u aferu 15

Iz afere u aferu

Javnost Srbije nije dočekala razrešenje afere „Krušik“, a već je otvorena nova „Ruski špijun“.