Redakcijski komentar

Sto evra do izbora 2

Sto evra do izbora

Dinkić je jednom davno obećao ljudima 1.000 evra i to što nije ispunio obećanje ga je dobrim delom koštalo političke karijere.

Prilog za pres kliping 3

Prilog za pres kliping

Šta je tačno sporno u tome što je Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane pre nekoliko dana raspisala javnu nabavku za ispitivanje rejtinga ministra odbrane?

Sveta tajna 8

Sveta tajna

Posle penzionera i državljana Srbije koji se vraćaju u otadžbinu na udaru panike izazvane pandemijom virusa korona našla se i SPC zbog svete tajne pričešća.

Ko će nam pomoći 9

Ko će nam pomoći

Vlasnik jednog tabloida blizak vrhu Vučićeve vlasti proglasio je u svom uvodniku političku smrt Evropske unije, kao prvu posledicu korona pandemije.

Kraj taksi 10

Kraj taksi

Kosovska vlada je na sastanku u petak uveče ukinula takse od 100 odsto na sirovine iz Srbije i BiH, dok se od 1. aprila očekuje i da ukine takse na sve vrste robe i proizvoda.

Otkaz solidarnosti 11

Otkaz solidarnosti

„Ovo je najbolji test za solidarnost i sposobnost države da omogući građanima da prežive“, izjavio je pre dva dana Nebojša Atanacković, počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije.

Vođa antitelo 13

Vođa antitelo

Najkasnije kad sve ovo prođe videće se ko je od epidemije virusa korona politički profitirao.

Epidemijsko profiterstvo 14

Epidemijsko profiterstvo

Informacija da preduzeće Primaks u okviru koga posluje lanac apoteka „Prima“ u Beogradu prodaje zaštitne maske po ceni skoro 10 puta skupljoj od tržišne šokirala je građane.

Naša i njihova deca 15

Naša i njihova deca

Naša vlada konačno je u nedelju uveče prelomila da zbog potencijalno smrtonosnog virusa koji je već uzeo maha, a da mi još i ne znamo koliko zapravo, uvede vanredno stanje i do daljnjeg obustavi nastavu u školama.