Redakcijski komentar

Neodgovornost košta 200 miliona evra 2

Neodgovornost košta 200 miliona evra

Kada privatna firma dobije da plati kaznu ili neku odštetu vlasnik dobro ispita ko je napravio propust i gleda da se takve stvari ne ponavljaju, jer niko nema para za bacanje.

Jezivo društvo 3

Jezivo društvo

„Na vest o teškom zdravstvenom stanju A. Vučića: pustili su svoje hijene da mu javno žele smrt, „viđenije njuške“ da šire lažne vesti, funkcionere da se rugaju i prete, a direktora svog „medija“ da poruči „nije taj posao za njega“.

Vozi, Drobnjače 8

Vozi, Drobnjače

„Nemojmo se držati zakona kao pijan plota“, izgovorio je slavno onomad Josip Broz Tito. Kao da je njega slušao, Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije, poručio je srpskoj policiji isto što i maršal drugovima: Nemojte se držati zakona kao pijan plota. Tamo gde je dozvoljeno voziti 130 na sat, vi pustite 150, a tamo gde se sme 100 na sat, vi dajte 120.

Srpsko-francuska desnica 9

Srpsko-francuska desnica

Osim toga što propagiraju netrpeljivost prema ljudima druge vere i nacije i seksualne orijentacije, srpska desnica ističe se i po tome što njene sve grupacije, organizacije i stranke, u zbiru, nemaju više od tri odsto podrške biračkog tela.

Označi komšiju kao "fašistu" 10

Označi komšiju kao „fašistu“

„Pitaju me o nekoj ploči, za koju nisam ni znao, a onda mi je Andrej Plenković rekao da se postavlja ploča našem zameniku komandanta brigade i to unutar kasarne, u nekoj sobi. Nema spomenika, nema ničeg“, rekao je Aleksandar Vučić.

Čekajući vladu Kosova 11

Čekajući vladu Kosova

Aljbin Kurti je i nakon izbora u junu 2017. mogao postati premijer Kosova, u koaliciji sa DSK Ise Mustafe, ali je nakon meseci natezanja, taj ishod sprečila Srpska lista.

Tabloidni atentat 12

Tabloidni atentat

Život pod okom javnosti, kao i sve ostalo, ima svoje prednosti i mane.

Crveno-bela sramota 13

Crveno-bela sramota

Fudbalski klub Crvena zvezda je odbio da Danasu izda novinarske akreditacije za utakmicu Lige šampiona sa Totenhemom i to više i nije vest.

Novi i neukaljani 14

Novi i neukaljani

Srpska napredna stranka izaći će krajem marta na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je Aleksandar Vučić u ponedeljak posle sednice Predsedništva svoje megapartije.

Pad opozicije 15

Pad opozicije

Umesto rejtinga vlasti, uprkos aferama o preprodaji oružja iz Krušika, na štetu fabrike i na spornom bliskoistočnom tržištu, opala je podrška opoziciji.