Redakcijski komentar

„Sever nije Krim“

Zvaničnici u Prištini umeli su prethodnih godina da izjave da je lako Beogradu na međunarodnoj sceni kada ima podršku Rusije.

Mediji – slobodni ili najgori

„Stanje u medijima i govor mržnje u Srbiji najgore je u poređenju sa svim zemljama Balkana“, upozoravaju Reporteri bez granica.

„Pomoć“ đaka našoj armiji

Ministarstvo finansija konačno je poslalo uputstvo svim resorima u Vladi Srbije, obaveštavajući ih s koliko novca mogu da računaju u narednoj godini i da prema tome pripreme svoje planove, kako bi se uklopili u budžet Srbije za narednu godinu.

Nenačeti Tramp

Amerika je izuzetna zemlja, kako to njene mudre glave vole da ističu, i imala je mnoge izuzetne predsednike.

Danke, Jirgen

Jirgen Klop, trener fudbalera Liverpula, ostvario je veliku sportsku pobedu u predigri utakmice njegovog tima sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Saveti i njihov izbor

U Srbiji su u nedelju održani treći redovni izbori za nacionalne savete, na kojima je oko pola miliona pripadnika etničkih manjina moglo da bira članove ovih tela čije su nadležnosti kultura, obrazovanje, informisanje i službena upotreba jezika.

Spasavanje niškog aerodroma

Ako izgleda kao patka, hoda kao patka i gače kao patka onda je to verovatno patka bez obzira koliko najviši državni zvaničnici sa režimskih medija poručuju da je to u stvari tigar.

Ubijanje glasnika

„Više gubitaka nam je donela ova vlast nego neprijatelj u poslednjim ratovima“.

Radnici ginu, pa šta?

U poslednjih 12 godina u Srbiji je na radnom mestu poginulo 440 radnika, a za samo deset meseci ove godine već su nastradale dve osobe više nego cele prošle godine – kada je život izgubilo 39 ljudi.

Napad na Ljajića

U kvizovima su uvek popularne igre detekcije. Jedna bi mogla da glasi: Ko je najpoznatiji vođa narko kartela u Srbiji?