Redakcijski komentar

Klatno ka Rusiji

Nemačkoj su dobri odnosi sa Rusijom u strateškom interesu, izjavila je u petak tokom susreta sa predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju kancelarka Angela Merkel.

Patriotski mišići za  unutrašnju upotrebu

Sad već po ustaljenoj tradiciji, prvo je prošle sedmice štampa u Prištini objavila osnovnu vest, pa je tek pet dana kasnije zvanični Beograd spinovao.

Vlast ume da voli, MMF ne!

Republička vlast nastavlja da ispira mozak penzionerima dok im istovremeno zavlači ruke u džepove.

Nerealni štrajksisti

Pre dva dana niko nije ni znao da jedan broj beogradskih taksista ima bilo kakvih problema.

Tačka na pobunu

Kako je ispravno primetio jedan od advokata odbrane – dete koje se rodilo u danu kada je pred Specijalnim sudom počelo suđenje za pobunu Jedinice za specijalne operacije, uskoro će krenuti u školu.

Zemlja autarha

Autarh, grčka reč izvedena od autos – sam, archo – vladam, najbolje opisuje političku eru naprednjaka.

Đavolji dom

Srpska pravoslavna crkva je tokom rata, kao i u postratnom periodu, sve do danas, u najvećoj meri bila na strani zločina.

Pepeljuga Šešelj

Predstavnici opozicionih stranaka, koji su nedeljama unazad najavljivali da će se odlučno suprotstaviti širenju govora mržnje i huškanju osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, proteklog vikenda nisu stigli da te namere i realizuju.

Ceca u borbi za tržište

Da li je stihovima koje peva folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović mesto u udžbenicima ili ne, postalo je prosvetno pitanje broj jedan u domaćoj javnosti.

Hrtkovci

„Miting u Hrtkovcima“ najjači je performans Vojislava Šešelja od kad je u novembru 2014. pušten na slobodu iz pritvora Haškog tribunala.