Redakcijski komentar

Novi nivo rijalitija 2

Novi nivo rijalitija

Rijaliti program je u Srbiji dignut na novi nivo.

Lažno ratno stanje 3

Lažno ratno stanje

Ako pođemo od osnovane pretpostavke da predsednikove odluke stupaju na snagu onog trenutka kada mu odu sa usana, Srbija je od danas u ratnom stanju.

E, smaraš me 8

E, smaraš me

Prvo je Miša Vacić, vođa Srpske desnice, sa svojim istomišljenicima bahato pokušao da prekine u CZKD program jer mu se nije dopala izložba o ratnim zločinima. U BIGZ-u zamalo da se održi koncert neonacista i nikom ništa.

Naklonost države 9

Naklonost države

Inspekcija rada je krajem prošle sedmice izvršila nadzor u niškoj fabrici kompanije Jura i nije našla propuste u primeni epidemioloških mera protiv korona infekcije.

Pravda za Olivera 10

Pravda za Olivera

Kosovo i Metohija je idealan prostor za ubistva koja nikad neće biti rasvetljena – to je jedina proverena kosovska realnost, pogotovo od uvođenja protektorata UN.

Sprečeni neonacisti 11

Sprečeni neonacisti

Zahvaljujući angažovanju antifašističke javnosti sprečeno je održavanje neonacističkog koncerta u zgradi BIGZ-a u Beogradu.

Krizne pouke 12

Krizne pouke

Po svemu sudeći ovu krizu će srpska ekonomija prebroditi mnogo bolje nego što se proletos očekivalo i sa manjim padom nego većina evropskih zemalja.

Ako eksplodira, požar stiže do Beograda 13

Ako eksplodira, požar stiže do Beograda

Da voda u Banatu ima najlošiji kvalitet u zemlji i da nije za piće javnost odavno zna, ipak svi su ostali zatečeni saznanjem da u Stajićevu pored Zrenjanina voda sadrži zapaljivi gas, što se videlo i na video-snimku paljenja vode objavljenom na društvenim mrežama.

Bezakonje u Šapcu 14

Bezakonje u Šapcu

Vrhunac političkog beščašća u Šapcu je upad funkcionera SNS, u pratnji snažnih muškaraca, na sednicu Gradske izborne komisije sa zahtevom za da se preinače njene odluke radi bezuslovne pobede na lokalnim izborima.

Serbia Report 15

Serbia Report

Naprednjaci sa vlasti očito mogu da odu samo tako što će oboriti sami sebe.