Sport

Fudbal se igra svuda u Evropi 2

Fudbal se igra svuda u Evropi

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Zlatiboru, a trener crno-belih Savo Milošević smatra da nema nijednog razloga za odlaganje početka Superlige, bez obzira na dramatičnu epidemiološku situaciju u Srbiji i sugestiju dr Miljka Ristića, predsednika Medicinske komisije FSS.

Spasavanje na čekanju 8

Spasavanje na čekanju

Kao što je i bilo logično zaključiti u trenutku kada je prošle nedelje doneta zabrana okupljanja više od 10 ljudi u zatvorenom prostoru na teritoriji Beograda, danas nije bila moguća organizacija zakazane vanredne sednice Skupštine vaterpolo kluba Partizan, koju su s velikim nestrpljenjem i zanimanjem čekali svi navijači crno-belih ali i zdravorazumni ljubitelji jednog od najtrofejnijih srpskih sportova.

Marko Simonović ponovo u Zvezdi 9

Marko Simonović ponovo u Zvezdi

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je danas da se bivši kapiten crveno-belih Marko Simonović vratio u klub sa Malog Kalemegdana.

Da li je bezbedno da fudbalska sezona počne za tri nedelje? 11

Da li je bezbedno da fudbalska sezona počne za tri nedelje?

Fudbalski klubovi su započeli pripreme za novu sezonu, izvučeni su takmičarki brojevi i poznat je raspored utakmica, određen je i datum početka Superlige (1. avgust), ali na jednu stvar su nadležni zaboravili – epidemija virusa kovid 19 u Srbiji nije ni blizu kraja.

Znam zbog čega sam ovde 12

Znam zbog čega sam ovde

Lebron Džejms je izjavio je da neće iskoristiti pravo da u nastavku NBA sezone na dresu nosi poruku za socijalnu ravnopravnost i pravdu, u Orlandu će igrati u dresu sa svojim prezimenom.

Hladnije vreme ne prija Rafi 13

Hladnije vreme ne prija Rafi

Teniska sezona biće nastavljena američkom turnejom, odnosno turnirom u Vašingtonu 12. avgusta, nakon čega sledi US open.