Sport

Koroman: Idem do Lozane  2

Koroman: Idem do Lozane 

Fudbalski savez Srbije udaljio je trenera Smedereva Ognjena Koromana na šest meseci sa posla, po članu 85 Disciplinskog pravilnika FSS (“vređanje, klevetanje i širenja neistina” na račun bilo kog fudbalskog subjekta), a nekadašnji igrač Crvene zvezde brzo i žestoko je reagovao na epilog slučaja započetog njegovom objavom na društvenim mrežama.

Šanse su veće od 90 odsto 3

Šanse su veće od 90 odsto

Već neko vreme se znaju termini odigravanja teniskih turnira pod okriljem „Adria tour“, u organizaciji Fondacije „Novak Đoković“ i logističku pomoć srpskog saveza.

Šljam je smislio celu priču 12

Šljam je smislio celu priču

Udarna tema jučerašnje elektronske konferencije za novinare trenera crno-belih Sava Miloševića bilo je njegovo šamaranje od strane viđenijih nazovi navijača kluba iz Humske, za šta su pojedini dnevni listovi „utvrdili“ da se desilo „pre nepunih mesec dana u prepunom restoranu na stadionu Partizana“.

Partizan između LŠ i Evrokupa 13

Partizan između LŠ i Evrokupa

Garantovano mesto u Evrokupu naredne sezone slaba je uteha za KK Partizan koji je takmičarsku 2020/21. označio kao sezonu povratka u Evroligu.

Crveno-beli na trokorak do krune 14

Crveno-beli na trokorak do krune

Posle skoro dvoipomesečnog mirovanja, fudbaleri srpskih superligaških ekipa vraćaju se danas takmičarskim obavezama, a među prve tri od preostale 32 utakmice do kraja sezone 2019/20. najviše pažnje privlači mali beogradski derbi Rada i Crvene zvezde.