Sport

Đoković: Ovo je uspeh cele nacije 3

Đoković: Ovo je uspeh cele nacije

Neizmerno sam srećan i ponosan i ovo je uspeh čitave nacije, bar ja tako osećam, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je danas počeo 311. nedelju na čelu ATP liste, čime je pretekao dosadašnjeg rekordera Rodžera Federera.

Treniranje strogoće ili najbolje što imamo 8

Treniranje strogoće ili najbolje što imamo

Prvi spisak novog selektora Dragana Stojkovića Piksija samo se delimično može nazvati iznenađujućim. Anesteziranju javnosti zbog nepozivanja Luke Milivojevića pomogli su tabloidi koji su danima unazad najavljivali ko će se naći na prvom spisku, a kapitena Kristal Palasa nije bilo ni u jednoj od kombinacija.

Savićević "uzima" i Tedića 9

Savićević „uzima“ i Tedića

Uroš Đurđević možda neće biti jedini napadač koga je Srbija „izgubila“ uoči kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Vuletić: Tužiću Vučića i Vulina, dovođenjem u vezu sa Belivukom izazvali su mi osećaj nebezbednosti 10

Vuletić: Tužiću Vučića i Vulina, dovođenjem u vezu sa Belivukom izazvali su mi osećaj nebezbednosti

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba „Partizan“ i profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu Vladimir Vuletić izjavio je danas da „spinovanje“ i to što se njemu „imputira bilo kakva ozbiljna veza“ sa uhapšenim jednim od vođa navijača Parizana Veljkom Belivukom, a da se pritom skrivaju njegovi mnogo veći „drugari“, neće proći „ako imamo pravnu državu“.

Split "nagazna mina" 11

Split „nagazna mina“

Iz evroligaškog košmara oličenog u devet vezanih poraza, košarkaši Crvene zvezde pokušaće da se izbave nastupima u ABA ligi. Pulene Dejana Radonjića, prvi put još od 17. februara, večeras očekuje regionalni nastup i to u Dalmaciji protiv veoma nepredvidive ekipe Splita, u 20. kolu (21.00).