Niš

Recept: Sote Stroganoff 1

Recept: Sote Stroganoff

Otkako imam ovaj blog, maštam o tome da moja Anđa i ja kuvamo zajedno! I desilo se, konačno! Kad kuvaš uz mnogo smeha i mnooogo ljubavi, promašaj je nemoguć!

Nestali mladić iz Niša pronađen mrtav 2

Nestali mladić iz Niša pronađen mrtav

Maturant Umetničke škole u Nišu Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronađen je jutros mrtav u dvorištu zgrade u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, potvrdila je novinarima porodica tragično nastradalog mladića.

Do stalnog posla po nejasnim kriterijumima 6

Do stalnog posla po nejasnim kriterijumima

Na konkurs za prijem u stalni radni odnos za mesto nastavnika srpskog jezika i književnosti u niškoj gimnaziji „Svetozar Marković“ prijavilo se 12 kandidata, od kojih je devet ispunilo zakonom propisane uslove.

Od početka godine sve više otkaza 9

Od početka godine sve više otkaza

Da li SMS porukom, imejlom ili lično, tek od početka godine u Srbiji sve je više otkaza u firmama, više od 300 ljudi u Nišu u fabrikama Jura i Šinvon ostalo je bez posla do početka februara, pre nekoliko dana i u zrenjaninskom Drekslmajeru određen broj radnika je otpušten iako menadžment kompanije nije precizirao koliko.

Omladinci na skijama okupirali bregove u Nišu 10

Omladinci na skijama okupirali bregove u Nišu

Dnevni list Pravda je pre 80 godina na današnji dan pisao o sve većoj popularnosti skijanja u Nišu. List Vreme istog dana prenosi, između ostalih vesti, i ideju profesora sa Harvarda da osnuje novi univerzitet.

Recept: Niške čaije 12

Recept: Niške čaije

Ne pamtim vremena kada se ovo pecivo prodavalo u pekarama, pa verujem da će neki od vas da se iznenade kada vam kažem da su ovo na slici čaije.

Pronađeno telo u Nišavi, pored stare fabrike 13

Pronađeno telo u Nišavi, pored stare fabrike

Policijaci i vatrogasci pronašli su danas telo nepoznate osobe u Nišavi, nedaleko od stare fabrike Vulkan u Nišu, potvrđeno je agenciji Beta u policijskoj upravi u tom gradu.

PrvaPoslednja