Niš

Fudbaleri u kampanji „Niške škole Radnički vole“

Fudbaleri Radničkog iskoristili su pauzu pred naredni prvenstveni meč kako bi posetili Osnovnu školu „Sreten Mladenović – Mika“ u Nišu i družili se sa đacima ove škole.  Ovo je samo početak kampanje Radničkog pod sloganom “Niške škole Radnički vole”, tokom koje će prvotimci vicešampiona Srbije obići mnogo škola u svom gradu.

Svaki deseti Nišlija neće daljinsko grejanje

Zahtev za privremenu obustavu ili trajno isključenje sa daljinskog grejanja u poslednje tri i po godine podnelo je oko 3.300 građana Niša, što je skoro svaki deseti stambeni ili poslovni korisnik te vrste grejanja u ovom gradu, podaci su Gradske toplane Niš.

Toplana u Nišu predložila poskupljenje grejanja

Nadzorni odbor niške „Gradske toplane“ predložio je gradu kao osnivaču da varijabilni deo cene daljinskog grejanja poskupi sa sadašnjih 5,83 dinara na šest dinara po kilovat satu, a da fiksni deo cene umesto sadašnjih 21,18 dinara bude 23,46 dinara po kvadratu.

U požaru u Nišu izgoreo stan, evakuisana čitava zgrada

Zbog požara koji je noćas oko dva sata izbio u Nišu, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade u bulevaru Nemanjića broj 21, evakuisana je čitava zgrada, a Hitna pomoć je zbrinula petoro stanara koji su se nagutali dima i dvoje koji su bili izuzetno uznemireni.

Nepoznanica da li je „Srbska čast“ spasila konja ili prekršila zakon

Da li su Bojan Stojković, osnivač „Srbske časti“ i još dvojica pripadnika te organizacije prekršili zakon kad su oduzeli zlostavljanog konja, koga je tukao maloletni mladić u naselju Crvena zvezda u Nišu, još  uvek je nepoznanica jer Osnovno javno tužilaštvo (OJT) nije donelo odluku o pokretanju istrage. 

PrvaPoslednja