Niš

Policajci optuženi za zlostavljanje i mučenje maloletnika 1

Policajci optuženi za zlostavljanje i mučenje maloletnika

U Osnovnom sudu u Nišu počelo je suđenje niškim policajcima Miomiru Petroviću i Miljanu Tatiću, koji su osumnjičeni da su pre tri godine zlostavljali i mučili maloletnike Aleksandra Tasića i Luku Nićiforovića.

Sindikat Sloga u Nišu: Ispitati poslovanje firme koja je postala vlasnik Nišekspresa 3

Sindikat Sloga u Nišu: Ispitati poslovanje firme koja je postala vlasnik Nišekspresa

Regionalno povereništvo Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ u Nišu saopštilo je danas da zahteva od nadležnih državnih organa da „odmah ispitaju“ poslovanje firme „Gojko Bokić d.o.o“ koja je, kako su naglasili, „ucenila manjinske akcionare da prinudnim otkupom prodaju preostalih 10 odsto akcija“ kako bi postala stoprocentni vlasnik Nišekspresa.

Papirna puška uplašila naprednjake 4

Papirna puška uplašila naprednjake

Protest više stotina pristalica predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića, održan prekjuče u Nišu protiv naslovnica nedeljnika NIN i dnevnog lista Danas, na kojima su Vučićeva fotografija, odnosno karikatura, izazvao je niz komentara na društvenim mrežama i u javnosti.

Biznismen koji je kupio Megatrend: Iza mene stoji država 5

Biznismen koji je kupio Megatrend: Iza mene stoji država

Biznismen Dejan Đorđević, koga je dojučerašnji vlasnik Univerziteta Megatrend Mića Jovanović predstavio kao zastupnika nemačkog konzorcijuma fondova koji je kupio taj univerzitet za 56,1 milion evra, rekao je da konzorcijum „postoji“, da će profesori na Megatrendu ubuduće „raditi bez novca“, a da iza njega lično „stoji država“.

U Nišu održan protest naprednjaka protiv naslovnica NIN-a i Danasa 6

U Nišu održan protest naprednjaka protiv naslovnica NIN-a i Danasa

Više stotina pristalica predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića protestvovalo je danas u centru Niša protiv naslovnica nedeljnika NIN i dnevnog lista Danas, na kojima su Vučićeva fotografija, odnosno karikatura, koje, kako su ocenili, “pozivaju na njegovo ubistvo”. 

Odložena naplata putarine na auto-putu oko Niša 7

Odložena naplata putarine na auto-putu oko Niša

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da sutra, 1. decembra, neće krenuti naplata putarine u zatvorenom sistemu grada Niša, odnosno na naplatnim rampama Niš-sever, Niš-Malča i Niš-jug.

"Novinarstvo kao dijagnoza" 10

„Novinarstvo kao dijagnoza“

Novinar Milorad Doderović obeležio je 40 godina profesionalnog rada u različitim redakcijama u Nišu, Srbiji i svetu promocijom svoje knjige „Sedma sila bez krila“, koja je održana sinoć na Filozofskom fakultetu, na kojem je departman za novinarstvo i komunikologiju.

Smena u BIA nakon saslušanja za ubistvo Ivanovića? 13

Smena u BIA nakon saslušanja za ubistvo Ivanovića?

Načelnik Regionalnog centra Bezbednosne informativne agencije (BIA) u Nišu Vladimir Vučković, kao i njegov zamenik Dušan Ćirković, smenjeni su nedavno, a o razlozima za smenu se spekuliše, pošto zvaničnih informacija nema.

Tešku nesreću skrivio ne samo vozač autobusa već i mašinovođa? 14

Tešku nesreću skrivio ne samo vozač autobusa već i mašinovođa?

Na suđenju za nesreću na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, u kojoj je osmoro ljudi poginulo i više od 20 povređeno, sudski veštak za saobraćaj Dragan Marković kazao je da je „analizom dostupnih podataka ustanovio da postoje dva bitna propusta mašinovođe“ koja su doprinela da se nesreća dogodi.

Niški Savez za Srbiju održao tribinu o bojkotu izbora u “Vacićevoj sali” 15

Niški Savez za Srbiju održao tribinu o bojkotu izbora u “Vacićevoj sali”

Čelnici niškog Saveza za Srbiju (SZS) održali su večeras tribinu posvećenu bojkotu izbora u sali u u kojoj je Srpska desnica Miše Vacića u ponedeljak 18. novembra osnovala svoj opštinski odbor, a koja se nalazi u gradskoj zgradi koju kao svoje sedište koristi Policijska stanica Pantelej.

PrvaPoslednja