Niš

Kazne za zaposlene KC Niš zbog "odavanja informacija" 4

Kazne za zaposlene KC Niš zbog „odavanja informacija“

Zbog “nadolazećeg drugog vrhunca epidemije virusa SARS–CoV-2 “ i “preteće masovne hospitalizacije obolelih od Covid 19” od danas će za rad u sva tri kovid objekta u Kliničkom centru Niš- klinikama za infektivne bolesti, plućne bolesti i rehabilitaciju, biti “na raspolaganju” 334 medicinske sestre i medicinska i zdravstvena tehničara, koje će dati svih 27 klinika, zavoda i centara KC.

Zbog korone nema lečenja za sve bolesnike 5

Zbog korone nema lečenja za sve bolesnike

Veliki broj građana Niša, ali i iz cele jugoistočne Srbije, u kojoj živi oko 2,5 miliona ljudi, opet ne može da dobije neophodnu medicinsku pomoć u Kliničkom centru (KC) u Nišu, ako im stanje nije urgentno.

Komisija KC Niš proveravala tvrdnje o "nesavesnom lečenju" hirurga 7

Komisija KC Niš proveravala tvrdnje o „nesavesnom lečenju“ hirurga

Radmilo Janković, pomoćnik direktora Kliničkog centra Niš i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju, u kojoj je 14. aprila od Kovida 19 preminuo poznati ratni hirurg i bivši direktor niškog Urgentnog centra Miodrag Lazić, negirao je juče da je Lazić “nesavesno lečen”, što je u prijavi inspekciji Ministarstva zdravlja navela njegova ćerka.

Pobegla zbog prijemnog u Matematičkoj gimnaziji 10

Pobegla zbog prijemnog u Matematičkoj gimnaziji

Trinaestogodišnja T.B. iz naselja 9. maj u Nišu, čiji su nestanak niškoj policiji u subotu ujutru prijavili njeni roditelji, pronađena je juče u Beogradu živa i zdrava, bez ikakvih povreda.

Lekar koji je preminuo od korone - pogrešno lečen? 11

Lekar koji je preminuo od korone – pogrešno lečen?

Ćerka Miodraga Lazića, poznatog ratnog hirurga sa prostora bivše Jugoslavije i bivšeg direktora Urgentnog centra Niš, koji je preminuo 14. aprila od Kovida 19, podnela je prijavu inspekciji Ministarstva zdravlja.

Višnjić: Proces montirali lekari bliski aktuelnoj vlasti 15

Višnjić: Proces montirali lekari bliski aktuelnoj vlasti

Apelacioni sud u Nišu doneo je pravosnažnu presudu kojom se bivši dekan Medicinskog fakulteta Milan Višnjić, koji je na toj funkciji bio 12 godina, oslobađa svih optužbi za navodnu zloupotrebu službenog položaja, nakon sedmogodišnjeg sudskog procesa, hapšenja i pritvora od 82 dana.

PrvaPoslednja