Niš

Vladan Babić osvojio 61. „Zlatnu rukavicu“

Osvajač 61. međunarodnog bokserskog turnira „Zlatna rukavica“ u niškoj dvorani „Čair“ je srpski reprezentativac u superteškoj kategoriji Vladan Babić (+91 kg) koji je u finalu savladao Kedija Agnesa sa Sejšelskih ostrva rezultatom 4:0.

Premijera Kovačevićeve „Luminacije“

Predstava „Luminacija“, po tekstu Dušana Kovačevića, a u režiji Nebojše Bradića, biće premijerno izvedena u subotu u 20 časova u Narodnom pozorištu u Nišu.

Tender nacrtan za Lexington bend i Željka Vasića ?

Javna nabavka za izbor muzičkog sastava i pevača koji će nastupati na organizovanom dočeku Nove 2019. godine na centralnom trgu u Nišu sadrži veoma specifične uslove kako bi kao izvođači bili izabrani Lexington bend i Željko Vasić, kazali su za Danas izvori bliski Niškom kulturnom centru, koji je organizator dočeka i „naručilac“ ove javne nabavke.

Vidi li RTS jug Srbije?

Za razliku od najnovijih istraživanja koja pokazuju da 61 odsto građana jugoistočne Srbije smatra da je taj region na nacionalnom javnom servisu „nedovoljno“ ili „potpuno“ nevidljiv, rukovodstvo Radio-televizije Srbije ocenjuje da je to područje u njenim programima „dobro pokriveno“.

Tender „namešten“ za firmu Kip lajt?

Oko Nove 2019. godine komisija za javne nabavke niškog JKP „Parking Servis“ doneće odluku o izboru firme koja će gradu Nišu isporučiti novogodišnju rasvetu u vrednosti od oko 76.000 evra.

„Siva“ ulica u centru Niša

„Led sijalice, led sijalice – rade“, uzvikuje istovremeno stariji prodavac na čijoj tezgi te sijalice svetle, uključene u struju probavljenu ko zna gde.

Posle „Viz era“ i „Rajaner“ ukida liniju iz Niša

Irska lou kost kompanja „Rajaner“ će od 31. marta sledeće godine prestati da leti na relaciji Niš – Dizeldorf, što će biti ukidanje druge avio linije sa aerodroma „Konstantin Veliki“, za koje inače izvori bliski aerodromu tvrde da su profitabilne, nakon što ga je u avgustu ove godine besplatno preuzela država, saznaje Danas.

SNS: Umemo sami sebe da kontrolišemo

Skupština grada Niša izabrala je prekjuče Nadzorne odbore 18 gradskih javnih ustanova, u kojima, prvi put u poslednjih 20 godina, nema predstavnika opozicije, što je inače demokratski standard u ovom gradu.

Prva Poslednja