Niš

Advokati: Ozbiljne šanse da žandarmi budu oslobođeni

Presuda Apelacionog suda u Beogradu uvažila je ključne zahteve odbrane, a u ponovljenom postupku pred Višim sudom, koji je naložen, postoje veće šanse da svi okrivljeni žandarmi budu oslobođeni optužbi…

Poznat spisak izvođača za LAKE FEST 2018

Najveći crnogorski rok festival LAKE FEST se ove godine, kao što smo već najavili održava od 9. do 11. avgusta u Nikšiću na Krupačkom jezeru.

Sednica Skupštine grada Niša o aerodromu 22. juna

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, zakazana je za sutra u 8 časova, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Zorana Mihajlović demantovala samu sebe

Najnovije izjave ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović da je Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu početkom ove godine „zabeležio gubitak“, te da je Vlada Srbije u njega „do sada uložila više od devet miliona evra“…

Građanski protest u vreme „aerodromske“ sednice niške skupštine

Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ pozvala je građane na protest danas ispred Skupštine grada u kojoj se, posle pauze od tri meseca, i samo dan pred potencijalno uvođenje prinudne uprave, održava sednica na kojoj se odlučuje o vlasničkom statusu aerodroma „Konstantin Veliki“.

Mihajlović: Niški aerodrom beleži gubitke

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je juče da aerodrom „Konstantin Veliki“ „beleži gubitke“ i ocenila da on „ne može da funkcioniše bez zajedničkog rada države i grada Niša“.

Krivične prijave protiv gradskog veća zbog aerodroma

Inicijativa “ Ne damo niški aerodrom” podneće narednih dana krivične prijave protiv članova Gradskog veća Niša zbog sumnje da u njihovoj odluci o besplatnom ustupanju osnivačkih i vlasničkih prava Aerodroma “ Konstantin Veliki” ima elemenata krivičnih dela, saopšteno je danas.

Skup „Dani poverenika“ u Novom Pazaru

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac otvoriće 20. juna u Kulturnom centru Novog Pazara skup „Dani poverenika“.

Sednica o niškom aerodromu u petak

Predsednik niškog paramenta Rade Rajković odbio juče da komentariše nezvanične navode da će dugoočekivana sednica o vlasničkom statusu “Konstantina Velikog” biti održana u petak.

Do kraja godine tužba zbog osiromašenog uranijuma

Međunarodni pravni tim će do kraja godine podneti prvu tužbu za naknadu štete građanima Srbije koji su bili izloženi dejstvu osiromašenog uranijuma korišćenog u NATO bombardovanju, a nakon toga su oboleli od kancera.

Građani će „kupiti“ još jedno vozilo geronto centru?

Nakon osvajanja drugog mesta u nacionalnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“, koja podrazumeva i novčani deo u iznosu od 23.000 evra, niška gradska opština Medijana je građanima ponudila na glasanje tri projekta, od kojih će biti finansiran onaj sa najvećom podrškom.

Prva Poslednja