Niš

Gradonačelnica Niša ne priča sa onima ispod cenzusa 1

Gradonačelnica Niša ne priča sa onima ispod cenzusa

Građani Niša ovih dana pale sveće pored 13 atlaskih kedrova i pet platana na Bulevaru Nemanjića koji su posečeni zarad pristupnog puta za budući Delta planet šoping mol, na šta ih je pozvala lokalna organizacija Urbana gerila.

Recept: Domaća mocarela 2

Recept: Domaća mocarela

Domaća mocarela od 400 grama i tretman ruku za 200 dinara? Moguće je!

Niš: Dnevno pregledaju 1.900 ljudi 5

Niš: Dnevno pregledaju 1.900 ljudi

U obe privremene kovid bolnice u Nišu u utorak su bila hospitalizovana 193 pacijenta sa potvrđenim novim korona virusom, a u sve četiri kovid ambulante u tom gradu na pregled se javilo skoro 1900 građana, saopštile su juče zdravstvene ustanove u tom gradu.

Kovid bolnica u Čairu ubrzano se puni pacijentima iz Beograda 6

Kovid bolnica u Čairu ubrzano se puni pacijentima iz Beograda

Privremena kovid bolnica u niškoj hali „Čair“, koja ima 180 kreveta, ubrzano se puni i to pacijentima iz Beograda, saznaje agencija Beta od koordinatora te bolnice i pomoćnika direktora Kliničkog centra Niš Gorana Stanojevića.

Stalni posao za 120 lekara u Nišu? 7

Stalni posao za 120 lekara u Nišu?

V.d. direktora Kliničkog centra Niš Zoran Perišić rekao je juče da je „priliv kovid pacijenata u toj ustanovi povećan“ i da će „tako sigurno biti i narednih dana“.

KC Niš najavio zaposlenje za stalno više od 120 mladih lekara 9

KC Niš najavio zaposlenje za stalno više od 120 mladih lekara

Vršilac dužnosti direktora Kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić obećao je danas da će učiniti sve kako bi što pre stalni posao dobilo više od 120 lekara koji su primljeni u tu ustanovu u prvim danima borbe protiv korona virusa.

Predsednik obavezan da kaže istinu, ne da priča bajke 11

Predsednik obavezan da kaže istinu, ne da priča bajke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom boravka u Nišu, prošlog vikenda, „isijavao“ popriličnim „antikovid“ optimizmom, ocenivši između ostalog da Srbija „ima proporcijalno manji broj mrtvih od drugih“, a da njen zdravstveni sistem i u ovom okolnostima „napreduje svakoga dana“.

Vučić: Danas će biti težak dan po broju preminulih 13

Vučić: Danas će biti težak dan po broju preminulih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će danas biti „težak dan“, naročito po broju preminulih od COVID-19, da je odgovornost svih da budu disciplinovaniji, kao i da je domaći zdravstveni sistem radio bolje od skoro svih u Evropi.

PrvaPoslednja