Niš

Lekar uzbunjivač prijavljen zbog sumnje da je obio WC 1

Lekar uzbunjivač prijavljen zbog sumnje da je obio WC

U Policijskoj upravi u Nišu saslušan je Miodrag Branković, lekar i uzbunjivač u niškom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, koji godinama ukazuje na nepravilnosti u radu te ustanove, prozivajući za to njeno rukovodstvo, zbog sumnje da je „obio WC u toj ustanovi“.

Gotovo jednoglasno nepoverenje Nebojši Stefanoviću? 2

Gotovo jednoglasno nepoverenje Nebojši Stefanoviću?

Članovi Gradskog odbora SNS u Nišu u četvrtak uveče su izglasali nepoverenje stranačkim funkcionerima Nebojši Stefanoviću, ali i Zlatiboru Lončaru, a o (ne)poverenju se ovih dana izjašnjavaju i opštinski, pa i mesni odbori te stranke u Nišavskom i Pirotskom okrugu, saopštili su juče izvori Danasa bliski ovoj stranci.

Milovanović o ostavci: Umoran sam, ne dajem nekadašnji doprinos 7

Milovanović o ostavci: Umoran sam, ne dajem nekadašnji doprinos

„Uputio sam molbu za razrešenje sa funkcije predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću, koji me je 2016. godine imenovao za poverenika, i to isključivo iz zdravstvenih razloga“, rekao je juče za naš list Zvezdan Milovanović, poverenik SNS za Niš, koji je podneo ostavku na tu funkciju.

Stotinak evra je puno u zemlji ekonomskom tigru 10

Stotinak evra je puno u zemlji ekonomskom tigru

Predsednik najavio ujutru, a već sutradan u tržnim centrima gde su postavljeni vakcinalni punktovi ni policija nije mogla da zadrži građane koji su u redovima čekali da se vakcinišu protiv virusa korona i za to dobiju po 3.000 dinara.

PrvaPoslednja