Niš

Milovanović: Spremni smo iz Niša da prevezeno 7.000 ljudi

Rukovodioci sekretarijata u gradskoj upravi Niša usmeno su obaveštavali zaposlene da će dobiti slobodan dan ako žele da idu na današnji miting Srpske napredne stranke „Budućnost Srbije“ u Beogradu, saznaje Danas.

Novi protest 1 od 5 miliona u petak u Nišu, Dveri ne očekuju novi incident

Novi protest „1 od 5 miliona“ u Nišu će biti održan u petak 19. aprila, a u pokretu Dveri kazali su da na protestima na centralnom niškom trgu ne očekuju incidente poput onog koji se dogodio minulog petka kada su na skupu govorili lider pokreta Dveri Boško Obradović i predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Odbornici SNS još uvek “brane” Skupštinu Niša

Odbornici iz SNS i SPS, koji čine vladajuću koaliciju u Nišu, i dalje se nalaze u Skupštini grada, u koju u ušli juče oko 15 časova nezadovoljni zbog toga što je na sinoćnom protestu “1 od 5 miliona” u Nišu govorio Boško Obradović, jedan od lidera SZS i čelnika Dveri.

Prevoznici u Nišu naglo prebukirani 13. aprila

Organizatori niškog protesta „1 od 5 miliona“ i potpisnici Sporazuma sa narodom juče pre podne su kazali da je „skoro potpuno izvesno“ da neće biti organizovanog odlaska građana za centralni protest u Beogradu 13. aprila „zbog pritiska vlasti, a posebno Srpske napredne stranke, na turističke agencije i prevoznike“.

Tender namešten za Er Srbiju, „žaba“ za loukostere

Potpuno sam siguran da će jedini ponuđač na tenderu za 12 subvencionisanih linija sa niškog aerodroma biti Er Srbija jer kriterijumi u tom javnom pozivu, procesu ocenjivanja ponuda i ugovoru za izabranog ponuđača stavljaju u podređeni položaj sve druge avio-kompanije, a posebno loukostere.

Babić ponovio da je „spavao“ u vreme nesreće

Zoran Babić, v.d. direktora Koridora Srbije u ostavci, čiji se vozač Dejan S. sumnjiči da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je poginula jedna osoba, kazao je pred Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu da nije video okolnosti nesreće jer je u to vreme „spavao na zadnjem sedištu“, pišu beogradski tabloidi.

Siguran u „pobedu“, ali spreman i za Strazbur

Uveren sam da će svi sudski sporovi biti završeni u moju korist, jer drugačije ne može biti, ali ću se u slučaju da to ne bude tako obratiti Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu, gde su građani nekih drugih država već dobijali ovakve sporove.

PrvaPoslednja