Novi Sad

Radikal kuću u Hrtkovicma označio na Tviteru kao glavni četnički štab 2

Radikal kuću u Hrtkovicma označio na Tviteru kao glavni četnički štab

Funkcioner Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić objavio je na Tviteru fotografije kuće za koju je naveo da je „glavno četničko uporište“, i to u selu Hrtkovci koje je ’90-tih godina bilo sinonim za proterivanje Hrvata iz Vojvodine, zbog kojeg je lider radikala Vojislav Šešelj osuđen pred Haškim tribunalom na 10 godina robije.

Kokan Mladenović: Verujem u individualnu pobunu 3

Kokan Mladenović: Verujem u individualnu pobunu

Ne verujem nijednoj političkoj stranci, ne verujem ni u kakve pokrete, ali verujem u individualnu pobunu, izjavio je Kokan Mladenović, reditelj predstave „Gustav je kriv za sve“, koja je u izvedbi subotičkog pozorišta „Kostolanji Deže“ izvedena na 65. Sterijinom pozorju u Novom Sadu.

Po Novom Sadu izlepljeni plakati protiv Borislava Novakovića 6

Po Novom Sadu izlepljeni plakati protiv Borislava Novakovića

U širem centru Novog Sada danas su se pojavili plakati sa porukama protiv potpredsednika Narodne stranke (NS) i nekadašnjeg gradonačelnika glavnog grada Vojvodine Borislava Novakovića, nakon što su prethodno aktivisti NS-a lepili plakate protiv gradonačelnika Novog Sada i visokog funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića.

Novaković: Pretresli su me kao kriminalca 8

Novaković: Pretresli su me kao kriminalca

Dok su aktivisti Narodne stranke u četvrtak oko 23 časa u Partizanskoj ulici lepili plakate sa likom gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića sa porukom koja ga povezuje u koruptivnim radnjama sa firmom Galens, najvećim investitorom u oblasti stanogradnje, u tom poslu prekinula ih je ekipa interventne policije i žandarmerije.

65. Sterijino pozorje do 4. oktobra 9

65. Sterijino pozorje do 4. oktobra

Zaista, kako danas zvuči moto „Stvarnost čudnija od mašte“ koji je selektor ovogodišnjeg, jubilarnog, 65. Sterijinog pozorja izabrao početkom ove godine za selekciju najboljih predstava u regionu i šire da zavređuju da se vide i da budu u konkurenciji na ovom prestižnom pozorišnom festivala bilo je jedno od mnogih pitanja o kojima se diskutovalo na konferenciji za novinare povodom ove manifestacije.

Mirović čestitao jevrejski praznik Jom kipur 12

Mirović čestitao jevrejski praznik Jom kipur

Povodom jednog od najvećih jevrejskih praznika – Jom kipura, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je danas čestitku pripadnicima jevrejske zajednice.

PrvaPoslednja