Novi Sad

SZS: SNS zloupotrebljava rad volontera 2

SZS: SNS zloupotrebljava rad volontera

Savez za Srbiju (SzS) u Vojvodini je danas optužio vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) da zloupotrebljava volontere i radnike javnih preduzeća za pakovanje paketa pomoći ugroženima, koje potom dele aktivisti vladajuće partije.

U KCV preminuo još jedan pacijent oboleo od korona virusa 3

U KCV preminuo još jedan pacijent oboleo od korona virusa

U Kliničkom centru Vojvodine (KCV) u Novom Sadu danas je preminuo još jedan pacijent oboleo od virusa korona, a kako je rečeno na konferenciji za novinare u Pokrajinskoj vladi, reč je 65-godišnjoj osobi iz sremskog sela Šatrinac koja je imala „brojne komorbiditete“.

Rojters u intenzivnoj jedinici, domaćim medijima podeljene fotografije 5

Rojters u intenzivnoj jedinici, domaćim medijima podeljene fotografije

U Vojvodini je evidentirana 191 osoba zaražena korona virusom, od toga je 68 u Južnobačkom okrugu, 12 u Zapadnobačkom, 17 u Severnobačkom, 40 u Južnobanatskom, 11 u Srednjebanatskom, 23 u Severnobanatskom i 20 u Sremskom okrugu, izjavio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

SSP: Zaštitnu opremu dobili tek posle pobune? 6

SSP: Zaštitnu opremu dobili tek posle pobune?

Predsednik Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde za Novi Sad Brajan Brković zatražio je od predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i pokrajinskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića da odgovore na niz pitanja u vezu zaštite zdravstvenih radnika u Corona centru Kliničkog centra Vojvodine, koji su u najrizičnijoj grupi od infekcije korona virusom.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo: Ima dovoljno opreme, pustite lekare da rade 7

Pokrajinski sekretar za zdravstvo: Ima dovoljno opreme, pustite lekare da rade

 Do sedam sati ujutro 80 pacijenata se leči u Kliničkom centru Vojvodine, šest je na respiratorima, a tri pacijenta su otpuštena na kućno lečenje, izjavio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković posle obilaska dva hale Novosadskog sajma u kojima će biti mesta za hiljadu ljudi sa lakšim simpotima virusa korona.

Tri kineske provincije šalju pomoć Vojvodini 9

Tri kineske provincije šalju pomoć Vojvodini

Bratske provincije iz NR Kine – Fuđen, Hunan i Hajnan, obezbedile su 70.000 zaštitnih maski, 1.000 zaštitnih odela, 3.000 zaštitnih vizira za lice, 20.000 zaštitnih rukavica i 70.000 jednokratnih zaštitnih maski kao pomoć Vojvodini.

Deset hiljada paketa pomoći iz robnih rezervi Vojvodine 10

Deset hiljada paketa pomoći iz robnih rezervi Vojvodine

Pokrajinska vlada je naložila Direkciji za robne rezerve AP Vojvodine da Crvenom krstu Vojvodine isporuči 10 hiljada paketa sa prehrambenim proizvodima i sredstavima za higijenu za socijalno ugroženo stanovništvo.

Ukrali osam tona soje sa barže 14

Ukrali osam tona soje sa barže

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su L. V. (1986), B. M. (1988), S. P. (2000) i M. R. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

PrvaPoslednja