Novi Sad

SAV: Ponosimo se 7. julom 3

SAV: Ponosimo se 7. julom

Savez antifašista Vojvodine obeležiće 7.jul, Dan ustanka naroda i narodnosti Srbije koji je i dan Saveza antifašista Vovodine, polaganjem venaca na spomenik na Iriškom vencu.

LSV: Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti 4

LSV: Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas „nedopustivim ćutanje nadležnih organa na sramno političko delovanje“ lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, jer je kao osuđenik za ratne zločine nesmetano obavljao poslaničku funkciju i „širio mržnju i netrpeljivost“.

Otvorena i treća kovid bolnica u KCV 5

Otvorena i treća kovid bolnica u KCV

Zbog naglog i velikog priliva novih bolesnika zaraženih kovidom 19 u  Kliničkom centru Vojvodine otvorena je i treća kovid bolnica, izjavila je direktorka KCV dr Edita Stokić za TV Pink.

Nova plima korona virusa u Vojvodini 6

Nova plima korona virusa u Vojvodini

Novi, letnji talas korona virusa zapljusnuo je Vojvodinu skoro kao prethodni prolećni. Prema rečima pokrajinskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića situacija je veoma ozbiljna, a on veruje da je ipak pod kontrolom zdravsdtvenog sistema pokrajine.

Građanska Vojvodina: Tražimo smenu ministra nekulture i dezinformisanja 7

Građanska Vojvodina: Tražimo smenu ministra nekulture i dezinformisanja

Koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina zahtevala je danas od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da smeni ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića i ocenila da je on svojim „prostačkim izjavama pokazao da je ministar nekulture i dezinformisanja“.

NDNV zahteva smenjivanje ministra Vukosavljevića zbog vređanja novinara 11

NDNV zahteva smenjivanje ministra Vukosavljevića zbog vređanja novinara

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) je danas zatražilo od premijerke Srbije Ane Brnabić da pokrene postupak za hitno smenjivanje ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića zbog njegovog, kako su naveli, „necivilizovanog istupa u komunikaciji sa medijima i uvreda koje je izneo na račun novinara“.

Maske obavezne i na pijaci 12

Maske obavezne i na pijaci

Krizni štab Novog Sada doneo je danas naredbu da je od sutra, 4. jula, na svim pijačnim prostorima, kao i vašarištu Najlon, obavezno nošenje maske za posetioce, prodavce i zaposlene u JKP „Tržnica“, saopštilo je to preduzeće.

PrvaPoslednja