Novi Sad

LSV: Svi da podrže izgradnju kovid bolnice u Novom Sadu 4

LSV: Svi da podrže izgradnju kovid bolnice u Novom Sadu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozvao je sve političke stranke na području grada da podrže izgradnju kovid bolnice koja je osnov dugo očekivane i više nego potrebne nove bolnice u gradu.

Tačan i profesionalan tekst o stradanju Sremaca u vreme Drugog svetskog rata 8

Tačan i profesionalan tekst o stradanju Sremaca u vreme Drugog svetskog rata

Poštovani,

godinama sam čitateljka vaših novina, moj sin, vas u Africi takođe prati ali sada imam i lični razlog da vam se obratim i pohvalim na tačnom, kratkom i profesionalnom tekstu o stradanju Sremaca u vreme Drugog svetskog rata objavljenom u vašim novinama pre nekoliko dana.

Vakcinisano više od 160 hiljada Novosađana 10

Vakcinisano više od 160 hiljada Novosađana

U protekla dva dana vakcinisano je 8.600 Novosađana protiv covida 19, što je rekord. U petak za dva sata drugom dozom vakcinisano je 1.200 ljudi vakcinama Sinofarm i AstraZeneka, a potom su na redu druge doze Fajzerove i Sputnjik V vakcine, rekao je Nenad Vukas, koordinator vakcinacije u Domu zdravlja „Novi Sad“.

Gradske vlasti u Novom Sadu koriguju planove, ali ne odustaju od projekta „Novi Sad na vodi“ 11

Gradske vlasti u Novom Sadu koriguju planove, ali ne odustaju od projekta „Novi Sad na vodi“

Postojeći Generalni urbanistički plan Novog Sada ističe krajem godine, a novi plan nije još ni na uvidu. Bilo bi normalno da je već pripremljen i upućen na javnu raspravu kako bi stručna i ukupna javnost imala uvid u to šta gradske vlasti pripremaju, ocenio je bivši novosadski gradonačelnik i potpredsednik Narodne stranke, na konferenciji za novinare ispred Gradske kuće.

PrvaPoslednja