Ko je Danilo Babić, kandidat Kreni-Promeni za gradonačelnika Novog Sada? 1Foto: Lilit Andrić

Pokret Kreni-Promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada. Reč je o novosadskom advokatu Danilu Babiću.

Njega je na današnjoj konferenciji za medije u Novom Sadu predstavio direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović.

„Krećemo-Menjamo! I ja sam Novi Sad! U dogovoru sa našom centralom odlučili smo da i na izborima u Novom Sadu nastupimo samostalno, jer su sve naše analize pokazale da najveći doprinos u rušenju aktuelnog režima možemo dati samostalnim izlaskom na izbore“ poručio je Babić.

Direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni i kandidat za gradonačelnika Beograda poručio je da nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada, i najavio da će pokret Kreni-Promeni sarađivati sa svim opozicionim strankama:

„Samo što ja mislim da nakon izbora u Novom Sadu to neće biti više opozicione stranke, nego da će sve te stranke zajedno činiti vlast“ poručio je Manojlović.

Babić je rođen 20. maja 1991. u Sremskoj Mitrovici.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu (2010-2014) s prosečnom ocenom 9,51. Završio je master studije na istom fakultetu.

Dobitnik je Stipendije za mlade talente, stipendije za darovite studente Univerziteta u Novom Sadu.

Radio je šest i po godina kao sudijski saradnik u Apelacionom sudu u Novom Sadu. Aktivni je advokat upisan u imenik Advokatske komore Vojvodine.

Govori engleski jezik. Oženjen je i otac dvoje dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari